Posted in Uncategorized

RESEPI AIE SEDAP RAMADHAN BERSAMA PERFORMANCE DRINK SHAKLEE (SIRI 2)

Huu air yang dah sold out dekat HQ ni hehe (jangan risau masih ada yang tong besar) Sedap betul Performance…

Posted in Uncategorized

KISAH SAYA, RAMADHAN & DEHIDRASI

Wah macam tajuk drama😆 Tapi memang bila tiba bulan Ramadhan hidup saya akan penuh drama-drama dan tragedi terutamanya berkaitan kesihatan…

Posted in Uncategorized

CARA KEKAL PROAKTIF SEHARIAN PUASA

Alhamdulillah hari yang sangat proaktif. Mari saya ajar cara proaktif di bulan Ramadhan 💪 Syukur lepas dari sahur dan solat…

Posted in Uncategorized

RESEPI AIR SEDAP RAMADHAN BERSAMA PERFORMANCE DRINK SHAKLEE (SIRI 1)

Huu sedap betul Performance Drink ni buat berbuka puasa. Minum seteguk terus rasa bertenaga💪😋 Patutlah gambar basikal hehe. Dulu kalau…

Posted in Uncategorized

6 TIPS BERKESAN KURANGKAN BERAT BADAN DI MUSIM PUASA

Dah penat lelah puasa tapi bila timbang berat lorhh kenapa makin bertambah berat badan ni😱 Pelikkan, patutnya puasa boleh bertambah…

Posted in Uncategorized

PUASA : 5 KESAN TAK SEDAP PADA BADAN & CARA ATASINYA

Selama ni hampir 24 jam mulut ni asyik menguyah saja kan. Sekarang makan sebelum subuh dan 12 jam lepas tu…