GAYA HIDUP SIHAT DENGAN JOM DETOX JUTAWAN

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Perasan tak, semakin moden hidup kita sekarang ni semakin banyak pula masalah kesihatan. Malah statistik masalah kesihatan di negara kita ni makin membimbangkan. Lihat data di bawah: Sehingga kerajaan perlu wujudkan Kempen Gaya Hidup Sihat untuk galakkan masyarakat kita jaga kesihatan. Gaya hidup sihat ni sebenarnya satu proses atau …

MUDAHNYA BUAT BISNES DI HUJUNG JARI

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Anda tahu tak rakyat Malaysia ni antara pengguna internet paling tinggi di dunia? Jom tengok laporan di bawah. Gambar di atas di ambil dari Laporan Digital 2018 yang dikeluarkan Hootsuit dan We Are Social. Laporan berkenaan turut mendedahkan jumlah pengguna Internet meningkat sembilan peratus berbanding tahun lalu, menjadikan Malaysia …

PAKEJ PILIHAN JOM DETOX JUTAWAN

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Detox ialah satu proses pembersihan badan kita dari segala macam kotoran dan racun-racun atau namanya toksin yang secara tidak sengaja atau tanpa kita sedar telah masuk di dalam badan kita dalam jangka masa yang lama. Kalau kita dah hidup hampir 30 tahun, bayangkan berapa banyak toksin dah berkumpul dalam …

INCENTIVE TRIP SHAKLEE

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Semestinya anda semua dah tahu SHAKLEE tawarkan bukan saja bonus tunai yang hebat malah menawarkan pelbagai lagi ganjaran yang boleh buat anda tergamam antaranya yang akan saya cerita hari ini iaitu PERCUTIAN SECARA PERCUMA! Shaklee incentive trip ni terbahagi kepada 2 iaitu: Shaklee Regional Incentive Trip Shaklee International Incentive …

DETOX SELESAIKAN PELBAGAI MASALAH KESIHATAN

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Seronoknya semalam pergi SHAKLEE HQ ada sharing tentang projek Detox bermula 26 September 2019. Maksudnya SHAKLEE buat projek detox ni besar-besaran sekarang. Macam-macam semalam sharing tentang menu detox dan lain-lain. Best dan sangat best! Tahukah anda detox bukan sahaja boleh bantu anda untuk kurus. Ini konfirm! Malah boleh bantu …

MENTOR BISNES SAYA

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Kejayaan dan pencapaian yang pernah saya capai dalam bisnes selama ini hasil dari didikan mentor-mentor saya. Mereka memang sangat bersemangat membantu orang lain capai kejayaan seperti mereka juga. Teruja sangat nak buat entri ni sebab ibarat satu penghargaan kepada mentor-mentor saya yang banyak memberi ilmu, sokongan dan panduan dalam …

DETOX BUKAN SEKADAR UNTUK KURUS

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Mesti anda dah baca entri saya tentang Kenapa Perlu Detox Untuk Kurus. Semestinya anda dah jelas yang toksin terkumpul dalam badan kita perlu dibuang untuk bantu kurus. Hal ini kerana, toksin yang terkandung di dalam badan boleh menyebabkan badan kekurangan daya metabolisme. Keupayaan badan untuk membakar lemak menjadi lemah. …

SAYA YANG DULU, BUKAN YANG SEKARANG

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Hidup ini penuh dengan kejutan, betul? Kadang kita begitu. Kadang kita begini. Namun, sebagai manusia itulah lumrah yang kita perlu lalui. Eceh, nak cerita sedih ke hari ni? Tak adalah hehe. Hari ni saya nak cerita pelbagai kejutan yang saya terima sejak bersama SHAKLEE. Kejutan best ke tak best? …

KENAPA PERLU DETOX JIKA MAHU KURUS?

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Tahun 2020 tinggal kurang 4 bulan lagi. Mesti ramai yang membara nak pasang misi 2020 nanti nak kurus dan sihatkan? Berita gembira untuk anda sebab kami dari Team Jutawan sentiasa sedia bersama anda mencapai impian tersebut melalui Program Jom Detox Jutawan yang telah bantu ramai orang mencapai berat idaman …

KENAPA PERLU MULA BISNES AWAL UMUR 20-30 AN

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Ramai orang berimpian untuk kerja secara fleksibel dengan sepenuh masa berbisnes supaya boleh lihat anak membesar depan mata sendiri atau ingin menjaga orang tua yang makin uzur. Kemudian, apabila anda terima tawaran kerja, jiwa makin menekan untuk berbisnes sendiri sampai masa di pejabat pun tak boleh nak fokus lagi. …