7 FAKTA MENAKJUBKAN YANG ANDA MUNGKIN TAK TERFIKIR TENTANG PROGRAM JOM DETOX JUTAWAN

Assalamualaikum hi semua, salam hebat luar biasa!

Haaa saya tahu mesti ramai yang nak jadi macam gambar tu kan? Ok untuk pengetahuan uolss, itu bukan gambar filter tau. Itu memang real result proven yang join Program Jom Detox Jutawan.

Siapa dalam gambar tu?

Nama diberi, Elly Matin. Boleh panggil Coach EM sebab dia merupakan salah seorang Certified Coach dalam program Jom Detox Jutawan. Umur Coach EM ni 29 tahun. Sudah berkahwin dan ada 2 orang anak.

Cantikkan Coach EM ni. Nak tengok gambar Coach EM sebelum join Program Jom Detox Jutawan?

Sebelum dan selepas Jom Detox Jutawan
Kulit wajah Coach EM dulu
Kulit wajah Coach EM sekarang wow kan

Masyallah syukurkan detox boleh kembalikan diri kita lebih sihat.

Detox ni untuk kurus je ke? NO. OK hari ni saya nak kongsikan checklist untuk kita sama-sama check diri adakah kita perlu DETOX. Jika kita mengalami salah satu perkara dibawah, itu tanda badan kita bertoksik dan KITA PERLU DETOX. Jom baca dan tick!

Haaa mesti ada kan tanda-tanda dekat badan kita. So detox ni bukan saja untuk orang ada masalah lebih berat. Sebenarnya detox ni lebih dari tu.Ibarat kita nak reset semula sistem badan kita dan kembali sihat.


Bukan sedikit yang cuba macam-macam jenis detox atau diet. Tapi akhirnya berat badan tu naik berganda-ganda pula kan bila tak buat.

Haaa inilah penyelesaian untuk anda. Detox ini tidak akan rebound berat kita selagi kita ikut apa coach sarankan. Sebab tu kita perlukan coach dan Jom Detox program is the best way to SIHAT AND KURUS.

Jom dengar 7 fakta menakjubkan yang mungkin anda tak pernah terfikir tentang Jom Detox Jutawan.

PERTAMA, SUPPORT GRUP YANG AKTIF UNTUK BANTU ANDA BERJAYA CAPAI BERAT IDAMAN ANDA

Support group ini aktif selama 17 hari. Pakat kurus ramai-ramai baru syok! Buat dengan gembira dan tak stress langsung. Ada tempat tanya dan bagi support.

Bukan sikit orang yang berhenti setengah jalan sebab tak dapat sokongan dalam proses nak diet atau kurus atau detox. Mahu pula tiap minggu family buat makan-makan sedap. Tak kelaut diet kita kalau tak ada support group hehe.

KEDUA, ADA DETOX COACH YANG PANTAU PERJALANAN KURUS ANDA

Anda akan dapat guide, info dan monitoring dari Detox Coach bertauliah. Ada masalah boleh tanya. Takde lah duk murung makan sayur sorang-sorang kan.

Kadang kita berguru dengan Cikgu Google, banyak sangat mazhab dalam nak detox ni. Pening wei nak mula dari mana. Last-last kita jadi feed up dah redha sajalah dengan takdir hehe.

Tapi dalam Program Jom Detox Jutawan ni jangan risau. Anda akan dapat Coach yang terlatih tau. Bestnya!

KETIGA, DETOX MEAL PLAN DISEDIAKAN

Ada detox meal plan oleh nutritionist bertauliah, approved by doctor. Ada reason di sebalik menu tiap hari. Program ni bantu ubah lifestyle kepada healthy lifestyle. Jadi rutin diri.

Tak payah dah pening nak menu apa hari ni. Nak kira kalori apa semua. Menu plan akan disediakan. Wow mudah hidup! Perempuan terutamanya selalu pening nak masak apa hari ni lagi pula nak diet fuh bertambah pening. Dengan Program Jom Detox Jutawan menu plan pun dah tersedia. Mudah!

KEEMPAT, PROGRAM BUANG TOKSIN PENYEBAB SAKIT KRONIK

Program detox ni fokus buang toksin berkurun dalam badan yang boleh sebabkan sakit kronik. Bonus turun berat, kulit cantik dan badan sihat.

Kebanyakkan program DETOX hanya tertumpu pada detoksifikasi organ tertentu seperti usus sahaja – ia tidak menyeluruh. Kita memerlukan program Detox secara menyeluruh untuk memastikan detoksifikasi dilakukan secara berkesan dan kesihatan optimum dapat dicapai!

Kami bekerjasama untuk memastikan detox secara holistik ke atas system detox tubuh. Sebab itu menu kita adalah dari Nutritionist dan diendorsed oleh Doktor. Bukan suka suka.

KELIMA, DIPANTAU LANGKAH DEMI LANGKAH

Ada guide step by step setiap hari. Hanya ikut betul-betul setiap step. InsyaAllah banyak turun berat dan inch hilang.

Program Jom Detox Jutawan ni selama 17 hari dan ringkasnya ada 3 fasa. Apa 3 fasa tu:

🥦 Fasa 1 (Pre-Detox): Tempoh untuk prepare tempoh detox. Untuk kita ubah mindset

🥦 Fasa 2 (Detox): Tempoh kita detox dengan meal plan yang telah disediakan.

🥦 Fasa 3 (Post-Detox): siapa yang buat Detox betul-betul. Akan dapat result badan lebih cergas, berat badan continues turun, kulit cantik, nampak lebih muda. Just name it.

KEENAM, PANDUAN SENAMAN DIBERI

Dapat guide senaman yang betul. Nak kecikkan bahagian mana? Haaa sila buat senaman yang dicadangkan.

Tak perlu nak download pelbagai jenis aplikasi senaman online. Dah ada coach yang akan guide anda. Best ke best.

KETUJUH, PROGRAM DETOX YANG MAMPU MENGUBAH KESELURUHAN DIRI ANDA

Bila turun berat automatik muka makin cantik dan hensem, kulit glowing dan nampak makin muda. Ni paling best!

Penyakit kronik dapat cegah. Hidup pun makin gembira. Alhamdulillah.

KESIMPULAN

Program Jom Detox Jutawan ni memang akan ubah 360° hidup kita. Bukan saja bantu untuk dapatkan berat badan idaman malah mampu hindar dari penyakit kronik. Bonusnya, hidup makin cergas, kulit makin lawa. Tak percaya boleh tengok muka Coach EM tadi.

Lepas ni kita share banyak lagi ya testimoni Program Jom Detox Jutawan. Stay tune!

Penyertaan untuk Jom Detox Jutawan 16.0 sudah dibuka. Book seat cepat sebelum penuh!

Benda boleh sihat, kenapa nak sakitkan.

Hubungi saya 018 388 9039. Atau nak mudah klik saja link whatsapp di bawah

https://kliksini.my/Jom_kurus_detox

Sharifah Abdul Samad,

Shaklee Supervisor.

Author: Sharifah Samad

10 thoughts on “7 FAKTA MENAKJUBKAN YANG ANDA MUNGKIN TAK TERFIKIR TENTANG PROGRAM JOM DETOX JUTAWAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.