Uncategorized

KISAH KEJAYAAN SAYA DAN SHAKLEE

Assalamualaikum hi semua, salam hebat luar biasa!

Hari ni kita nak cerita santai sikit tentang kejayaan saya dalam SHAKLEE.

Sebenarnya saya kenal SHAKLEE ni sejak 2017. Saya waktu tu saja cuba produk SHAKLEE dari kawan saya sebab saya ada migrin dan imun lemah.

Cepat sangat demam atau sakit. Tapi masa tu ambil tak konsisten. Memang tak habis pun sampai expired suplement tu adui bazir saja.

Sampailah tahun 2018, masa tu saya Chambering lagi dekat sebuah firma guaman di Sepang. Masa tu dah hampir setahun saya kerja. Saya pasang niat nak kerja lebih dekat dengan rumah mak dekat Klang.

Sambil hantar-hantar resume, asyik nampak iklan TWB Mobile Spa saja di facebook dari sorang kawan saya ni kak Anna Seha.

TWB MOBILE SPA

Dari situ terus saya terpancing dan nak buat bisnes TWB Mobile Spa. Masa tu tak tahu pun rupanya projek mobile spa ni bawah SID SHAKLEE. Dah join kursus baru tahu.

Dari situ bermulalah cerita saya dan bisnes SHAKLEE.

Mak join sekali masa Shaklee National Convention 2019 dekat PICC Putrajaya

ALHAMDULILLAH apa yang saya boleh kata hidup saya memang berubah.

BISNES SHAKLEE KEMBALIKAN KEYAKINAN DIRI SAYA

Sebenarnya masa awal join bisnes ni saya masih ada depression yang ambil ubat dari doktor. Depression tu kadang boleh buat saya migrin seminggu berturut. Dalam tidur pun boleh migrin. Dengan sakit, keyakinan diri hilang. Kadang rasa loser sangat diri.

Alhamdulillah lepas join bisnes TWB MOBILE SPA khususnya SHAKLEE, saya jumpa balik keyakinan diri saya.

Bulan Jan 2019, saya ambil keputusan berhenti kerja. Sebab saya nampak peluang besar dalam bisnes SHAKLEE ni kalau betul saya fokus. Ok tengok ini income say pernah dapat dengan TWB MOBILE SPA.

Ini pula income saya dengan SHAKLEE.

Alhamdulillah pada bulan mei 2019 saya naik Rank Supervisor dalam SHAKLEE berkat tunjuk ajar mentor saya Master Athirah, Master Ainul, Kak Seha dan Kak Ijat.

Sebenarnya dengan sakit depression ni, kita menyusahkan bos tau bila kerja dekat mana-mana syarikat. Sebab sakit kita tak tentu. Ada masa kita sihat elok, tiba-tiba kita boleh sakit yang kadang tak nak jumpa orang semua.

Pernah saya dapat mc lama dari doktor tapi saya datang juga kerja sebab saya takit susahkan bos. Itulah antaranya sebab kenapa saya akhirnya pilih untuk bisnes sendiri.

Dan alhamdulillah pilihan saya tu adalah pilihan yang tepat. Sekarang saya makin sihat dan jarang sangat dapat depression macam dulu. Migrin pun dah kurang. Alhamdulillah. Berkat ikhtiar consume B complex dan ostematrik SHAKLEE juga ni hehe.

BERJAYA BANTU HIDUP ORANG LAIN

Paling seronok sekarang sebab bawah saya ada 22 orang downline. Dan lebih 15 org yang aktif. Saya rasa bahagia sangat dapat bimbing kejayaan mereka. Nama grup kami Jutawan Ummah.

Boleh tengok ni gambar masa layak cash bonus Julai 2019. Bahagia sangat dapat bimbing kejayaan orang lain.

Saya juga dah kembali yakin untuk bantu orang tak macam masa sakit dulu. Ini antara kelas yang saya buat untuk downline saya setakat ni alhamdulillah.

Saya target hujung tahun ni saya boleh capai 100 orang downline untuk saya bantu. Bahagia bila dapat bantu orang tingkatkan kualiti hidup masing-masing. Alhamdulillah.

KESIMPULAN

Bisnes SHAKLEE bukan saja sudah bantu saya dari segi kesihatan, keyakinan dan ekonomi hidup. Jatuh bangun sakit depression saya sendiri pun banyak dibantu dengan bisnes SHAKLEE. Subhanaallah. Saya sendiri tak sangka akan jumpa balik diri saya dengan bisnes ni.

Malah, sekarang saya juga dapat besarkan circle kawan saya dengan kenal Master – master SHAKLEE dan SID yang lain. Memang rasa terbuka minda ni bila bersama dorang. Rasa membara untuk ubah hidup jadi lebih baik dan bantu lebih ramai orang.

Sekarang kami bernaung bawah nama JUTAWAN. Ada 10 orang Master a.k.a bakal Mentor bisnes anda. Mereka bukan orang beshe-beshe tau. Masing-masing pernah capai 1st million malah dah berapa kali million dah.

Dalam bisnes ni kalau kita nak pergi jauh memang perlukan tok guru yang boleh ajar kita jalan yang betul. Ni tok guru dah sedia, mai lah serbu.

Siapa nak sertai kami jom. Hubungi saya 018 388 9039 atau klik saja link whatsapp di bawah.

https://kliksini.my/Bisnes-SHAKLEE-

Kami sentiasa sedia membantu anda mengubah hidup yang lebih baik.

Sharifah Abdul Samad,

SHAKLEE Supervisor.

You may also like...

69 Comments

  1. […] Kedua, servis mobile spa yang diberi nama The Walking Beauty (TWB). Haaa saya sendiri buat servis ni. Memang berbaloi sangat bila kita gabungkan servis dengan produk SHAKLEE yang memang berkualiti. Duit berkipas pun rasa. Nak tengok duit kipas tu? Meh baca dekat sini. […]

  2. […] Semestinya saya akan cadangkan anda mulakan bisnes bersama Team Jutawan. Kerana saya sendiri telah merasai kejayaan dalam team ini. […]

  3. Anonymous says:

    Alhamdulillah,best baca.Tahniah Syarifah atas kejayaan yang di capai.Semoga terus sukses dan capai impian yang diinginkan 😘

  4. Anonymous says:

    Alhamdulillah,best baca.Tahniah Syarifah atas kejayaan yang di capai.Semoga terus sukses dan capai impian yang diinginkan 😘

  5. 1zu4b0wi7841n7q8zc4frzpc25h6w2eddy40182brvq2tv2a1i8g

  6. What’s up everybody, here every one is sharing these experience, thus it’s good to read this blog, and I used to pay a quick visit this weblog daily.|

  7. Appreciate the recommendation. Will try it out.|

  8. My spouse and I absolutely love your blog and find many of your post’s to be just what I’m looking for. Do you offer guest writers to write content available for you? I wouldn’t mind producing a post or elaborating on some of the subjects you write about here. Again, awesome blog!|

  9. viagra profesionals what\’s the difference in viagra viagra overnight

  10. australain oral jelly viagra viagra super force viagra on lines

  11. cialis bayer 20 cialis paypal payment canada best seller cialis

  12. canadian pharmacy online online pharmacies of canada mail order pharmacy

  13. pharmacies shipping to usa prescription drug assistance general health

  14. buy prescription drugs from canada canada drugs pharmacy canadian drugs pharmacies online

  15. buy prescription drugs from canada buy viagra in store in ttoronto best 10 online canadian pharmacies

  16. pharmacy discount hiv approved canadian pharmacies online

  17. buy viagra australia online no prescription viagra pfizer usa viagra paypal payment canada

  18. viagra light switch plate viagra with dapoxetine online viagra no prescriptin

  19. payday loans yuba city can’t afford to pay back my payday loan payday loans with bad credit and no debit card

  20. what is the best credit card for cash advances payday loans benbrook tx payday loan noblesville

  21. payday loans capitec faster payment payday loans payday loan manager job duties

  22. 33 drugs cialis cialis last 36 hours cialis cena v lekarne

  23. canadian pharmacy brand viagra female viagra online in india generic viagra 100mg pills

  24. women taking viagra does viagra work for women lovely lilith viagra falls

  25. sildenafil generic 5mg

    sildenafil generic 5mg

  26. achat viagra 200 mg

    achat viagra 200 mg

  27. best place to buy cialis

    best place to buy cialis

  28. sildenafil citrate side effects

    sildenafil citrate side effects

  29. amoxicillin without prescription

    amoxicillin without prescription

  30. what is amoxicillin 500mg used for

    what is amoxicillin 500mg used for

  31. azithromycin for animals

    azithromycin for animals

  32. celebrex dependency

    celebrex dependency

  33. celebrex chemical structure

    celebrex chemical structure

  34. cephalexin is used for

    cephalexin is used for

  35. cialis 500mg

    cialis 500mg

  36. best generic levitra

    best generic levitra

  37. buy real viagra online south africa

    buy real viagra online south africa

  38. 5 otc cialis alternates

    5 otc cialis alternates

  39. cheap viagra generic us

    cheap viagra generic us

  40. cialis actress australia

    cialis actress australia

  41. sildenafil 100 coupon

    sildenafil 100 coupon

  42. buy viagra worldwide

    buy viagra worldwide

  43. cialis 20mg amazon

    cialis 20mg amazon

  44. cialis 20mg pills

    cialis 20mg pills

  45. viagra stories australia

    viagra stories australia

  46. cialis generico 40 order

    cialis generico 40 order

  47. generic tadalafil in usa

    generic tadalafil in usa

  48. viagra 25mg cost

    viagra 25mg cost

  49. cialis ingredient

    cialis ingredient

  50. pfizer viagra 100mg

    pfizer viagra 100mg

  51. cialis 300mg

    cialis 300mg

  52. cheap viagra

    cheap viagra

  53. Can someone recommend PLT Tall Dresses? Cheers xxx

  54. What’s up to every one, as I am genuinely keen of reading this weblog’s post to be
    updated regularly. It contains nice data. https://buszcentrum.com/nolvadex.htm

  55. It’s very trouble-free to find out any matter on web as compared to
    textbooks, as I found this piece of writing at this website. https://buszcentrum.com/priligy.htm

  56. Wow! In the end I got a web site from where I be able to
    in fact get valuable facts regarding my study and knowledge. http://herreramedical.org/dapoxetine

  57. Thank you for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I
    will be waiting for your further write ups thank you once again. http://www.deinformedvoters.org/hydroxychloroquine

  58. By way of introduction, I am Mark Schaefer, and I represent Nutritional Products International. We serve both international and domestic manufacturers who are seeking to gain more distribution within the United States. Your brand recently caught my attention, so I am contacting you today to discuss the possibility of expanding your national distribution reach.We provide expertise in all areas of distribution, and our offerings include the following: Turnkey/One-stop solution, Active accounts with major U.S. distributors and retailers, Our executive team held executive positions with Walmart and Amazon, Our proven sales force has public relations, branding, and marketing all under one roof, We focus on both new and existing product lines, Warehousing and logistics. Our company has a proven history of initiating accounts and placing orders with major distribution outlets. Our history allows us to have intimate and unique relationships with key buyers across the United States, thus giving your brand a fast track to market in a professional manner. Please contact me directly so that we can discuss your brand further. Kind Regards, Mark Schaefer, marks@nutricompany.com, VP of Business Development, Nutritional Products International, 101 Plaza Real S, Ste #224, Boca Raton, FL 33432, Office: 561-544-0719

  59. This information is priceless. How can I find out more? https://hhydroxychloroquine.com/

  60. These are really great ideas in about blogging. You have touched some fastidious things
    here. Any way keep up wrinting. http://hydroxychloroquined.online/

  61. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the
    video to make your point. You clearly know what youre
    talking about, why waste your intelligence on just
    posting videos to your site when you could be giving us something informative to read? https://buszcentrum.com/zithromax.htm

  62. I love reading a post that will make men and women think.
    Also, thank you for allowing me to comment! http://www.deinformedvoters.org/dapoxetine-60mg

  63. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it.
    Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how could we communicate? http://herreramedical.org/tadalafil

  64. I every time used to study post in news papers but now as I am
    a user of net thus from now I am using net for articles, thanks to web. https://buszcentrum.com/deltasone.htm

  65. This post provides clear idea in favor of the new viewers of blogging,
    that truly how to do blogging and site-building. http://herreramedical.org/chloroquine

  66. It’s really a cool and useful piece of info.
    I’m happy that you simply shared this useful information with us.

    Please keep us informed like this. Thank you for sharing. http://www.deinformedvoters.org/viagra-generic

  67. We stumbled over here by a different page and thought I should check
    things out. I like what I see so now i’m following you.
    Look forward to looking into your web page again. http://herreramedical.org/ivermectin

  68. Great post! We are linking to this great content on our website.
    Keep up the great writing. http://antiibioticsland.com/Tetracycline.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published.