KELEBIHAN BISNES SHAKLEE

10 SEBAB WAJIB SERTAI TEAM JUTAWAN JIKA NAK UBAH HIDUP ANDA

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa!

Pernah tak kita terfikir, 3 tahun lagi kita bangun pagi namun masih mengeluh dengan masalah yang sama seperti hari ini. 3 Tahun lagi kita masih ditakuk yang sama. Kita masih seorang yang tiada apa-apa pencapaian dalam hidup, masih bergelumang dengan tekanan ekonomi, tekanan keluarga dan sebagainya.

Semestinya satu musibah untuk kita hidup tanpa menggunakan sebaiknya segala kemampuan yang telah dikurniakan Allah. Sampai bila kita mahu menjadi seperti sekarang.

Mungkin dengan membaca entri ini, anda akan sedar bahawa peluang untuk anda mengubah hidup itu terbuka luas di depan anda ketika ini.

Setelah bersama Team Jutawan, hidup saya seperti menemui sinar baru. Bukan saja dari segi ekonomi, malah keyakinan saya, hubungan saya dengan manusia juga Allah makin tinggi. Terasa seperti kembali menemui rasa puas dengan hidup ini, Alhamdulillah.

Bagi saya bersama dengan Team Jutawan bukanlah hanya perjalanan membina legasi bisnes, malah merupakan perjalanan jiwa saya untuk kenal siapa diri saya dan menggunakan segala potensi diri saya untuk membantu lebih ramai orang. Inilah peluang yang ingin saya kongsi pada anda hari ini.

Sedia? Jom kita mulakan!

No 1 : 10 MENTOR AKAN BANTU CAPAI IMPIAN ANDA

Dalam bisnes, perkara paling dan tersangat penting adalah Mentor. Dengan adanya mentor dalam bisnes, kita mudah untuk faham jalan apa yang sesuai kita ambil, apa yang tak sepatutnya kita buat.

Untuk cari Mentor bisnes ni, penting kita cari Mentor yang ada 2 ciri. Pertama, Mentor yang Result Proven. Kedua, Mentor yang nak dan sanggup ajar kita.

Haa nombor 2 tu yang paling mencabar. Sebab ramai saja usahawan berjaya tapi tak sedia untuk mengajar. Tak ada masa. Dan sebagainya.

10 Mentor bergabung bersama Team Jutawan

Inilah yang anda akan dapat yang pada saya teramatlah mahal untuk anda dapat di luar sana. 10 orang Mentor yang SEDIA MENGAJAR anda dan menunjukkan cara mencapai kejayaan seperti mereka.

Mereka ni bukan calang-calang tau. Saya kena buat entri khas untuk ceritakan kejayaan setiap seorang Mentor ni. Insyallah nantikan ya.

Income bulanan Mentor di atas pernah cecah 6 angka sebulan. Mereka bukan golongan biasa-biasa. Berhenti kerja dari bidang profesional seperti Jurutera, Peguam. Pernah capai 1st Million dan 2nd, 3rd malah lebih dalam bisnes. Masyallah hebatkan!

Siapa 10 orang Mentor ni? Mereka diketuai oleh Master Laila (dalam gambar atas, yang paling besar). Dan 9 Master lain iaitu Master Laurah, Master Zahirah, Master Zura Betty, Master Wan Muliani, Master Farina, Master Hafsah, Master Ainul, Master Maria dan Master Athirah.

Dekat luar nak dapatkan seorang Mentor bisnes dah perlu bayar beribu-ribu. Masuk saja Team Jutawan, 10 Mentor ni dah menanti anda untuk bantu capai segala impian anda selama ni. Rugi sangat tak ambil manfaat untuk bersama mereka. So jom sertai Team Jutawan!

No 2 : PELBAGAI GROUP SUPPORT BISNES DISEDIAKAN 24 JAM

Ramai orang buat bisnes takut terkapai-kapai cari arah dalam bisneskan? Dalam Team Jutawan anda tak perlu risau. Pelbagai group support untuk bisnes anda yang boleh anda access 24 jam.

Ada group whatsapp, telegram, fb, mempunyai mentor direct yang akan bantu perjalanan bisnes anda malah boleh pergi coaching setiap bulan jumpa 10 Master atas tadi. Untungkan!

No 3 : WUJUD PROGRAM YANG AKAN MELONJAKKAN BISNES ANDA

Dalam dunia bisnes sekarang, sangat mencabar bila kita hanya menjual produk sahaja kerana kita perlu berhadapan dengan banyak pesaing.

Contoh, kita join jual SHAKLEE. Kita tengok ramai orang jual SHAKLEE. Normalnya, kita akan rasa tergugat dan pening fikir lagu mana nak buat ni untuk bagi orang ambil SHAKLEE dari kita. Betul ke betul?

Tapi dengan anda sertai Team Jutawan, anda dah tak perlu pening kepala lagi sebab kita sediakan program yang berbentuk servis kepada pelanggan. Melalui servis tersebut automatik akan melonjakkan bisnes SHAKLEE anda kerana niche yang ada pada bisnes anda itu.

Setakat ini ada 2 jenis program berbentuk servis yang ada dalam Team Jutawan.

Pertama, Program Jom Detox Jutawan. Program yang dah bantu ramai sangat orang kurus dan sihat. Boleh baca 5 Kisah Kejayaan Kurus & Sihat Dengan Program Jom Detox Jutawan.

Kedua, servis mobile spa yang diberi nama The Walking Beauty (TWB). Haaa saya sendiri buat servis ni. Memang berbaloi sangat bila kita gabungkan servis dengan produk SHAKLEE yang memang berkualiti. Duit berkipas pun rasa. Nak tengok duit kipas tu? Meh baca dekat sini.

Haa jadi untungkan sertai Team Jutawan. Anda tak akan risau produk tak laku atau apa. Sebab anda ada dua benda boleh buat iaitu jual produk dan juga memberi servis kepada pelanggan. Bestkan!

No 4 : JUTAWAN DIKETUAI OLEH MASTER YANG SANGAT BERKALIBER

Master Laila. Bekas Jurutera di sebuah syarikat oil & gas yang terkenal di Malaysia. Mengambil keputusan berhenti bekerja sebagai Jurutera yang sewaktu itu bergaji 5 angka dan seterusnya sepenuh masa menjalankan bisnes SHAKLEE.

Master Laila yang mengetuai Team Jutawan

Bila kita tengok orang dari bidang yang hebat ni boleh berani berhenti kerja dan libatkan diri 100% fokus bisnes SHAKLEE. Mustahil kita tak rasa pelik.

Bermakna besar peluang yang SHAKLEE sediakan pada kita yang tinggal kita sahaja untuk mengambil peluang tersebut.

Antara pencapaian Master Laila yang boleh saya sebutkan:

  • Pernah mencapai sales team beliau sebanyak RM 6 juta
  • Anugerah Presidential Master sebanyak 2 kali
  • Super Star Award – Master Coordinator Category
  • Leadership Consistency – Master Coordinator Award
  • Million Dollar Earner – Additional Millon (RM)

Fuh panas punggung dengar semua pencapaian Master Laila ni kan. Haa inilah ketua yang akan membimbing anda nanti bersama Team Jutawan. Tak sabarkan untuk bersama beliau dalam legasi Jutawan!

No 5 : KELAS BIMBINGAN PADA BEGINNERS

1000 langkah bermula dengan langkah yang pertama. Begitu juga untuk capai kejayaan seperti Master Laila tadi, segalanya bermula dengan ilmu asas dalam bisnes.

Jadi untuk beginners tak risau dah nak join Team Jutawan ni sebab anda akan divantu dari mula langkah pertama anda. Kita akan ajar bagaimana untuk bermula. Mentor kita akan turun ke beberapa kawasan untuk buat coaching dan anda boleh bertemu mereka face to face.

Wah, mudahlah untuk serap ilmu dan mulakan langkah dalam bisnes ni kan. Alhamdulillah mudah dan sangat membantu betul bila join Team Jutawan ni!

No 6: BANYAK KELAS, MOTIVASI DAN TIPS UBAH HIDUP & BERJAYA BISNES

Nak cari ilmu ubah hidup dan berjaya bisnes ni, nak google mudah saja. Bersepah-sepah. Tapi berbeza tau falam Team Jutawan.

Ilmu yang diberi memang ilmu yang RESULT PROVEN. Mana tak nya, yang sampaikan pun dari Mentor yang dah capai kejayaan dalam hidup dan bisnes.

Ini antara kelas online yang pernah Team Jutawan buat sebelum ni.

Tersangat banyak dan tersangay aktif Mentor kita ni kongsi ilmu. Curah tak habis-habis. Sampai kita tak sempat nak down dalam bisnes sebab banyak sangat yang Mentor kita akan kongsi tips. Best ke best? Untung sangat Team Jutawan.

No. 7 : REWARD & RECOGNITION DARI MENTOR

Team Jutawan ni bukan sahaja ramai Mentor, ramai ahli, malah memang tersangat aktif. Oleh sebab itu Mentor-Mentor akan condut pelbagai aktiviti antaranya yang akan berikan kita pelbagai hadiah dan pengiktirafan.

Contest terkini dalam Team Jutawan!

Hadiah bukan calang-calang tau. Seronok bila contest ramai-ramai ni. Rasa bersemangat sentiasa untuk buat task tu. Seronokkan Team Jutawan. Rugi lambat-lambat join, nanti lepas banyak hadiah ehhe.

No 8: BAHAN MARKETING TERSEDIA DENGAN BANYAK

Haa ini paling best untuk yang baru mula bisnes. Tak takutlah nak buat marketing sebab bahan dah banyak sangat-sangat.

Salah satu group Poster di aplikasi Telegram

Ini baru contoh dari group Telegram, ada lagi pelbagai video, ebook, dan pelbagai lagi dari website SHAKLEE juga terlalu banyak.

Tinggal buat marketing saja. Bahan memang tak risau. Bahagiakan buat bisnes gini. Itulah untung join Team Jutawan. Mudah alhamdulillah.

No 9: BONDING SEPERTI SATU KELUARGA

Ini memang tak boleh disangkal. Mula join bisnes dengan Team Jutawan ni memang akan terus rasa macam dah lama kita kenal.

Saling membantu bila ada kekeliruan. Saling bertanya kabar dan saling support dalam bisnes serta hidup masing-masing.

Makan-makan dekat SHAKLEE HQ hehe

Bahagia tau bila team bisnes kita rapat macam ni. Benda ni memang boleh rasa sebab kita akan susah sama-sama fikirkan nak buat apa untuk ubah hidup, ketawa sama-sama bila berjumpa dan bahagia serta bangga bila tiap dari kami capai apa-apa kejayaan. Alhamdulillah. Bahagia bersama Team Jutawan! Marilah jadi salah seorang dari kami.

No 10 : MASTER CHECKLIST YANG BERMATLAMATKAN KEJAYAAN DUNIA AKHIRAT

Dalam Team Jutawan memang akan rasa hidup berubah dari banyak segi. Mana tidaknya, antara yang akan dipantau adalah amalan rohani kita.

Jangan ingat itu tak penting. Malah itu tersangat penting. Eyalah kita berbisnes ni, Allah juga yang tentukan rezeki kita. Jadi memang penting sangat jaga hubungan dengan Allah untuk Allah bantu perjalanan kita dalam ubah hidup.

Alhamdulillah jiwa akan rasa hidup bila bersama Team Jutawan.

KESIMPULAN

10 Master telah bernaung bersama Team Jutawan untuk membantu lebih ramai orang berjaya ubah hidup mereka. Adakah anda juga bersedia menjadi salah seorang dari insan tersebut?

Mari bersama kami dalam Team Jutawan. Hubungi saya :

018 388 9039

Atau klik saja link whatsapp di bawah ini:

https://kliksini.my/Bisnes-SHAKLEE-

Kami sentiasa sedia membantu anda mencapai kehidupan yang lebih baik.

Sharifah Abdul Samad,

SHAKLEE SUPERVISOR.

You may also like...

78 Comments

  1. Anasayo says:

    Penuh inspirasi. Hebat master dalam jutawan

    1. Sharifah Samad says:

      Terima kasih kak seha 😘

  2. Bestnya baca 😍 insyaAllah kita sama-sama jadi jutawan akhirat melalui jutawan dunia ❤️

    1. Sharifah Samad says:

      Terima kasih kak singgah sini. Jom Jutawan dunia akhirat. Ameen 😊

  3. Bestnya baca kemas dan padat dengan info..semoga menjadi Jutawan yang berjaya semua 🙂

    1. Sharifah Samad says:

      Terima kasih. Ameen😊

  4. Anonymous says:

    Menarik sangat. Best baca !

    1. Sharifah Samad says:

      Terima kasih byk singgah dan komen 😍

  5. […] Mari bersama kami dalam Team Jutawan. Baca Kenapa Anda Wajib Bersama Team Jutawan Jika Mahu Ubah Hidup. […]

  6. […] Baca Kenapa Anda Wajib Bersama Team Jutawan Jika Mahu Ubah Hidup. […]

  7. […] apa tunggu lagi. Jom sertai Team Jutawan. Baca sini kenapa perlu sertai Team Jutawan jika anda benar mahu ubah […]

  8. It’s remarkable for me to have a web page, which is beneficial for my knowledge. thanks admin|

  9. As the admin of this website is working, no uncertainty very quickly it will be famous, due to its quality contents.|

  10. I like what you guys are usually up too. Such clever work and exposure!

    Keep up the excellent works guys I’ve added you guys
    to my personal blogroll.

  11. I have not yet started Linda… I m into a reading slump

  12. It’s hard to come by well-informed people about this topic, but you seem like you know what you’re talking about!
    Thanks

  13. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts.
    After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

  14. Hi there! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d
    ask. Would you be interested in exchanging links or
    maybe guest authoring a blog post or vice-versa?

    My site goes over a lot of the same topics as yours and I feel
    we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to shoot me
    an email. I look forward to hearing from you!
    Awesome blog by the way!

  15. Hey very nice blog!

  16. Hi! I know this is somewhat off topic but I
    was wondering if you knew where I could find a
    captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding
    one? Thanks a lot!

  17. Thankfulness to my father who stated to me about this
    webpage, this website is genuinely awesome.

  18. With havin so much written content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of unique content I’ve either authored myself or outsourced but it seems a lot of
    it is popping it up all over the internet without my permission. Do you
    know any methods to help prevent content from being stolen? I’d truly appreciate it.

  19. Heya just wanted to give you a brief heads up and let you
    know a few of the images aren’t loading correctly.
    I’m not sure why but I think its a linking issue.
    I’ve tried it in two different browsers and both show the same results.

  20. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a
    amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you!

    However, how can we communicate?

  21. I really like reading a post that can make people
    think. Also, thanks for allowing me to comment!

  22. Wow that was unusual. I just wrote an extremely long
    comment but after I clicked submit my comment didn’t appear.

    Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to
    say great blog!

  23. Hey there! I’ve been reading your blog for a while now and finally got the courage
    to go ahead and give you a shout out from New Caney Tx!

    Just wanted to say keep up the great work!

  24. Does your site have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to shoot you an email.
    I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing.
    Either way, great site and I look forward to seeing it grow over time.

  25. Ridiculous quest there. What happened after? Thanks!

  26. Because the admin of this web site is working, no doubt very shortly it will be well-known,
    due to its quality contents.

  27. I think this is one of the most vital information for me.
    And i’m glad reading your article. But should remark on few general things, The
    website style is wonderful, the articles is really nice : D.
    Good job, cheers

  28. Hey are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my
    own. Do you need any html coding expertise to make your own blog?
    Any help would be greatly appreciated!

  29. My brother suggested I might like this website.
    He used to be entirely right. This put up truly made my
    day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this info!
    Thanks!

  30. Hi there, I enjoy reading all of your article post.
    I like to write a little comment to support you.

  31. Thanks for one’s marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you happen to be a great author.I will remember to bookmark your
    blog and definitely will come back later in life. I want to encourage you to definitely continue
    your great writing, have a nice morning!

  32. I do trust all of the ideas you have presented in your post.
    They’re really convincing and can definitely work.
    Still, the posts are very quick for beginners. May you please extend them a little from subsequent time?
    Thanks for the post.

  33. This excellent website truly has all the information and facts I wanted concerning this subject and didn’t know who to ask.

  34. I’m extremely pleased to find this great site.
    I want to to thank you for your time for this wonderful read!!
    I definitely really liked every little bit of it and i also have
    you book-marked to look at new things in your site.

  35. I really like what you guys are usually up too.
    Such clever work and coverage! Keep up the good works
    guys I’ve added you guys to my blogroll.

  36. Very good information. Lucky me I found your website by accident (stumbleupon).

    I have saved as a favorite for later!

  37. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself
    or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to create my own blog and would like to know where u got this from.
    thank you

  38. Thanks for one’s marvelous posting! I really enjoyed reading it, you may be a great author.

    I will always bookmark your blog and will come back from now on. I
    want to encourage continue your great job, have a
    nice evening!

  39. hi!,I like your writing so so much! share we be in contact extra about your article on AOL?

    I require a specialist in this space to resolve my problem.
    Maybe that’s you! Taking a look ahead to peer you.

  40. Hi my friend! I want to say that this post is amazing, great written and come with almost all significant infos.
    I’d like to peer extra posts like this .

  41. Thank you for sharing your info. I truly appreciate your efforts
    and I am waiting for your further post thanks once again.

  42. Paragraph writing is also a fun, if you be acquainted with then you can write if not it is complicated to write.

  43. Hi, after reading this amazing post i am also cheerful to
    share my know-how here with friends.

  44. Thanks a lot for sharing this with all people
    you actually recognise what you are talking approximately!
    Bookmarked. Please also talk over with my web site =).
    We will have a hyperlink alternate agreement between us

  45. hydroxychloroquine 200mg tabs

    scream mindlessness photograph

  46. I know this website presents quality depending content and extra
    material, is there any other web site which gives these kinds of data in quality?

  47. This is a topic which is close to my heart… Take care!
    Exactly where are your contact details though?

  48. This post will assist the internet people for building up new website or even a weblog from
    start to end.

  49. hello!,I like your writing so so much! proportion we keep in touch more about your article on AOL?
    I need a specialist on this area to solve my problem. May be that’s you!

    Taking a look ahead to peer you.

  50. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and
    it has aided me out loads. I’m hoping to contribute & assist different customers like its aided me.
    Great job.

  51. Aw, this was a very good post. Taking the time and actual effort to produce a great article… but what can I say… I
    put things off a whole lot and never manage to get anything
    done.

  52. Woah! I’m really enjoying the template/theme
    of this site. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to
    get that “perfect balance” between usability and visual appeal.
    I must say you have done a amazing job with this.
    Additionally, the blog loads very fast for me on Chrome.

    Superb Blog!

  53. who makes plaquenil

    10 SEBAB WAJIB SERTAI TEAM JUTAWAN JIKA NAK UBAH HIDUP ANDA – Sharifah Abdul Samad

  54. hydroxychloroquine order amazon

    silent immunosuppressant drug audience

  55. Yeah bookmaking this wasn’t a bad determination outstanding post!

    My web site; 출장안마

  56. hydroxychloroquine generic manufacturers

    bathroom unstable angina pale

  57. legitimate generic ivermectil sellers

    length prostaglandins long

  58. Very good article! We will be linking to this great content on our website.
    Keep up the good writing.

  59. Hello my loved one! I want to say that this post is awesome, nice written and include approximately all significant infos.
    I’d like to look more posts like this .

  60. 726570 244726How significantly of an distinctive post, maintain on posting far better half 211989

  61. Hi! I could have sworn I’ve visited this web site
    before but after looking at many of the posts I realized it’s new to me.
    Anyways, I’m certainly delighted I came across it and I’ll be book-marking it and checking back frequently!

  62. great submit, very informative. I’m wondering why the other specialists of this
    sector don’t understand this. You must proceed your writing.
    I am sure, you’ve a great readers’ base already! https://buszcentrum.com/clomid.htm

  63. Good info. Lucky me I reach on your website by accident, I bookmarked it.

  64. Hi! Someone in my Myspace group shared this site with us
    so I came to look it over. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers!
    Outstanding blog and terrific design.

  65. A motivating discussion is definitely worth comment.

    I do think that you should write more about this issue, it
    might not be a taboo matter but typically people do not
    discuss these subjects. To the next! Kind regards!! http://herreramedical.org/sildenafil

  66. priligy 60 mg coupon costco

    assume sesamoiditis iraqi

  67. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have
    really enjoyed browsing your blog posts. In any case I
    will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon! http://www.deinformedvoters.org/cialis-usa

  68. buy ivermectin online australia

    below blood clot old

  69. It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to
    be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things or advice.
    Perhaps you could write next articles referring to this article.
    I wish to read even more things about it! https://buszcentrum.com/priligy.htm

  70. clavhydroxychloroquinnea plaquenil treat mosquito infestations

    depending hypnagogic hallucinations folk

  71. stromectol online without prescription

    unit emmenagogue old

  72. Today, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive a forty foot drop, just
    so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now
    broken and she has 83 views. I know this is completely
    off topic but I had to share it with someone! http://antiibioticsland.com/Bactrim.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published.