MENTOR BISNES SAYA

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa!

Kejayaan dan pencapaian yang pernah saya capai dalam bisnes selama ini hasil dari didikan mentor-mentor saya.

Mereka memang sangat bersemangat membantu orang lain capai kejayaan seperti mereka juga.

Teruja sangat nak buat entri ni sebab ibarat satu penghargaan kepada mentor-mentor saya yang banyak memberi ilmu, sokongan dan panduan dalam bisnes ni. Saya memang tak mampu capai apa yang saya ada sekarang tanpa didikan mereka semua.

Ada 4 orang mentor yang memang selalu bersama saya dalam bisnes sekarang. Jom kenal siapa mereka yang hebat ini!

No. 1: MASTER AINUL SHAHRAZAD

Challenges will come and Challenges will go. Challenges come to strengthen us and Problems are sent as gifts. Gifts to strengthen our character. Our challenges are chasing us. But they will give up.
If we don’t Our problems will give up If we don’t Our sadness will give up If we continue to believe in happiness SUCCESS will come.
A life greater than anything we’ve ever imagined is waiting for us.
Just keep pushing Just keep pushing forward

-Master Ainul

Master Ainul merupakan bekas Engineer. Sekarang mempunyai 4 orang cahaya mata.

Merupakan founder kepada projek home dan mobile spa The Walking Beauty (TWB) yang telah membantu ratusan wanita membina kehidupan yang lebih baik.

Telah mencapai 1st dan 2nd million dalam bisnes. Kini memiliki kebebasan kewangan dan masa dengan bisnes SHAKLEE sahaja. Boleh tengok di video sewaktu Master Celebration beliau.

Master Ainul ni memang seorang yang sangat bersemangat dan laju dalam bisnes. Bila coaching dengan beliau pun boleh terbakar dan balik memang kita akan dapat capai banyak sebab jelas dengan target dan strategi.

Nak coaching dengan Master Ainul ni memang mudah saja. Insyallah Master Ainul ni memang akan cuba luangkan masa untuk kita. Tengok gambar saya coaching dengan Master Ainul.

Coaching dekat SHAKLEE HQ

Setakat ni kalau kita minta nak jumpa memang tak pernah tak dapat jumpa. Bestkan ada mentor bisnes yang kita boleh bincang direct dan senang nak jumpa. Memang sangat membantu saya yang baru dalam bisnes SHAKLEE ni.

No. 2: MASTER ATHIRAH

Haa Master Athirah ni adik beradik kandung dengan Master Ainul. Memang powerlah dua beradik ni bergabung. Siapa masuk team Master dua beradik ni memang sentiasa ada push factor sebab dua orang Master ni memang sangat laju dan power.

Master Athirah ni dah berkahwin, ada seorang anak perempuan yang comel namanya Aleesya.

Master Athirah ni dulu pelajar undang-undang di Uitm Shah Alam. Mula bisnes SHAKLEE sejak zaman universiti lagi. Boleh agaklah kan siapa yang ajak hehe. Semestinya lady bos yang hebat atas tadi.

Sekarang bawah Master Athirah ni dah lebih 2000 downline fuh hebat! Pada umur 29 dah bayar ptptn lumpsum, beli kereta idaman yang harga RM 300 ribu, bawa mak ayah dan suami pergi umrah dengan pakej eksklusif, dah travel banyak negara.

Bayangkan semua tu dengan bisnes SHAKLEE sahaja. Besarkan peluang bisnes dalam SHAKLEE ni. Bagus bila join dari muda sebab boleh jadi macam Master Athirah ni, calai kebebasan kewangan dan masa sebelum umur 30 lagi.

Meh tengok video waktu Master Celebration Master Athirah.

Master Athirah ni merupakan master paling muda dalam Team Jutawan daripada 10 orang Master.

Coaching dengan dua Master adik beradik.

Master Athirah ni memang banyak pengalaman dia dari zero mula bisnes SHAKLEE sampai jadi Master dalam usia yang muda.

Rugi sangat kita tak manfaatkan peluang belajar dengan Master yang dah capai kejayaan dalam bisnes macam ni. Nak cari dekat luar? Nak jumpa sejam dah boleh cas beribu tau.

Dalam Team Jutawan, free saja jumpa dan sedut ilmu Master-Master ni. So, jom sertai team Jutawan!

No. 3: Puan Izaty Rosli & Cik Anna Seha

Ok inilah upline saya yang sangat banyak bantu sepanjang perjalanan bisnes saya dari kosong tak tahu apa-apa.

Puan Izaty Rosli
Cik Annasehah

Mereka dua ni sentiasa ada bila saya perlukan apa-apa panduan. Boleh kata 24 jam boleh saja nak contact dua Mentor hebat ni. Terharu sangat concern mereka dengan perjalanan saya dalam bisnes SHAKLEE.

Tengok ni masa kami coaching sama-sama.

Banyak sangat dua insan hebay ni bantu saya untuk capai sehingga sekarang. Sayavyakin insyallah dua insan hebat ni bakal Master Coordinator pada tahun 2020!

KESIMPULAN

Dekat luar perlu bayar beribu untuk dapatkan Mentor Bisnes. Tapi dalam Team Jutawan anda akan dapat PERCUMA sahaja mentor yang benar-benar nak ajar dan bantu anda berjaya pula tu.

Benda paling Mentor-Mentor bisnes saya selalu tekankan adalah bantu orang lain, bantu orang lain.

Masa awal bisnes dulu saya tak faham tau benda ni. Bila dah buat bisnes betul-betul baru saya faham.

Benarlah untuk kita pergi jauh kita memang perlu bantu orang lain juga capai kejayaan sama-sama. Bantu orang lain untuk sihat dan bahagia. Bantu orang untuk jadi yang lebih baik dalam hidup.

Terima kasih atas segala didikan selama ini. Banyak lagi kena belajar dan buat. Doakan saya ya.

10 Master telah bernaung bersama Team Jutawan untuk membantu lebih ramai orang berjaya ubah hidup mereka. Adakah anda juga bersedia menjadi salah seorang dari insan tersebut?

Mari bersama kami dalam Team Jutawan. Baca Kenapa Anda Wajib Bersama Team Jutawan Jika Mahu Ubah Hidup.

Hubungi saya :

018 388 9039

Atau klik saja link whatsapp di bawah ini:

https://kliksini.my/Bisnes-SHAKLEE-

Kami sentiasa sedia membantu anda mencapai kehidupan yang lebih baik.

Sharifah Abdul Samad,

SHAKLEE SUPERVISOR.

Author: Sharifah Samad

Leave a Reply

Your email address will not be published.