INCENTIVE TRIP SHAKLEE

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa!

Semestinya anda semua dah tahu SHAKLEE tawarkan bukan saja bonus tunai yang hebat malah menawarkan pelbagai lagi ganjaran yang boleh buat anda tergamam antaranya yang akan saya cerita hari ini iaitu PERCUTIAN SECARA PERCUMA!

Shaklee incentive trip ni terbahagi kepada 2 iaitu:

  1. Shaklee Regional Incentive Trip
  2. Shaklee International Incentive Trip

Shaklee Regional Incentive Trip ialah trip bercuti di negara-negara berdekatan dengan Malaysia.

Manakala, Shaklee International Trip ialah trip bercuti ke luar negara liar dari regional kita. Negara jauh-jauhlah senang cerita.

Shaklee tak akan bawa kita bercuti negara yang sama tau. Setiap tahun akan berbeza-beza negara dan tempat.

Jom tengok Shaklee pernah buat trip percutian ke mana.

BANGKOK

JEPUN

ITALY

USA

Tahun Depan SHAKLEE akan bawa SID mereka yang perform secara percuma ke mana pula? Jom tengok

Pertama : Switzerland

Kedua : Korea

Selain itu SHAKLEE juga menyediakan pakej menunaikan umrah secara percuma kepada SID yang performed. Seronokkan masyallah.

Percutian bersama SHAKLEE ni memang high class tau. Bagasi diberikan khas. Duit kilo bagasi SHAKLEE bayarkan. Hotel 5 bintang. Makan dah jangan risau semua ditaja. Siapa SHAKLEE bagi duit poket lagi tau bila bercuti tu.

Haa kira pergi bercuti tu cuma bawa badan sajalah. Memang seronok sangat!

KESIMPULAN

Seronokkan company sediakan trip percuma. Mari bersama kami dalam Team Jutawan. Mentor akan guide bagaimana untuk melayakkan diri capai percutian secara percuma bersama SHAKLEE ini.

Sebab 10 Mentor yang bernaung bawah Jutawan ni dah rasa dah percutian secara percuma di atas setiap tahun! Dan kini mereka nak bantu anda pula capai apa yang mereka ada sekarang.

Baca Kenapa Anda Wajib Bersama Team Jutawan Jika Mahu Ubah Hidup.

Hubungi saya :

018 388 9039

Atau klik saja link whatsapp di bawah ini:

https://kliksini.my/Bisnes-SHAKLEE-

Kami sentiasa sedia membantu anda mencapai kehidupan yang lebih baik.

Sharifah Abdul Samad,

SHAKLEE SUPERVISOR.

Author: Sharifah Samad

Leave a Reply

Your email address will not be published.