TIME FREEDOM DENGAN BISNES SHAKLEE

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa!

Ramai orang nak jadi kaya raya, nak hidup mewah, nak rasai financial freedom (kebebasan kewangan). Tapi tahu tak yang financial freedom ni tak ada guna kalau kita tak ada kebebasan masa.

Bukan sikit masyarakat kita sekarang yang sibuk kerja untuk naikkan taraf hidup lebih selesa tetapi terabai banyak benda yang lebih penting.

Pergi kerja sejak subuh gelap, balik kerja dah menjengah jam 10 malam. Anak tak sempat tengok anda pergi kerja dan nak jemput anda pulang kerja.

Anda sendiri pun penat nak layan anak lepas seharian sibuk kerja. Anda rasa hidup anda baik sahaja sehinggalah sampai satu ketika anda sedar bahawa anda telah tersilap langkah.

Anda mula sedih melihat anak anda cari bibik anda apabila mahu tidur dan bukan mencari anda sebagai ibu kandungnya

Anda mula terasa hati apabila anak memberi surat bertulis “I LOVE U NENEK” kerana neneknya yang menjaga makan minum anak anda selama anda sibuk bekerja. Dan kalimat i love u itu tidak langsung anak anda katakan pada anda.

Ketika itu anda mula sedar. Wang tidk dapat membeli kebahagiaan dan tidak dapat mengembalikan masa yang anda terhutang pada anak anda.

Namun perlukah anda tinggal impian untuk anda mengejar financial freedom tersebut? Tidak.

Anda cuma belum menjumpai formula bisnes yang mampu membantu anda capai keduanya sekali iaitu Kebebasan Kewangan dan Kebebasan Masa.

Jom dengar video penuh emosi ini. Anda akan sedar betapa bisnes SHAKLEE bukan saja mampu memberi anda Kebebasan Kewangan malah anda akan mendapat Kebebasan Masa.

Hebat bukan kisah Master Zura Betty ini? Anda mahu mengikut jejak langkah kejayaan beliau? Jom saya ada caranya.

KESIMPULAN

10 Master telah bernaung bersama Team Jutawan untuk membantu lebih ramai orang berjaya ubah hidup mereka. Master Zura Betty juga merupakan salah seorang Master tersebut.

Adakah anda juga bersedia menjadi salah seorang dari insan tersebut?

Mari bersama kami dalam Team Jutawan. Hubungi saya :

018 388 9039

Atau klik saja link whatsapp di bawah ini:

https://kliksini.my/Bisnes-SHAKLEE-

Kami sentiasa sedia membantu anda mencapai kehidupan yang lebih baik.

Sharifah Abdul Samad,

SHAKLEE SUPERVISOR.

Author: Sharifah Samad

Leave a Reply

Your email address will not be published.