PERBEZAAN PROGRAM JOM DETOX JUTAWAN DENGAN PROGRAM KURUS LAIN

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa!

Program Jom Detox Jutawan seperti satu fenomena sekarang ini. Bayangkan hanya berapa bulan sahaja bermula namun program ini telah berjaya membantu lebih 1000 orang menurunkan berat badan, menjadi lebih sihat dan mendapat saiz badan yang ideal.

Apakah perbezaan Program Jom Detox Jutawan ini dengan program diet atau program kurus yang lain?

PERTAMA : SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN

Program Jom Detox Jutawan ini sesuai untuk sesiapa sahaja. Sama ada orang tu sihat atau sakit, gemuk atau kurus, tua atau muda. Semua sesuai untuk sertai program detox ini.

Hal ini kerana setiap orang mengandungi toksin yang tidak elok dalam badannya yang boleh membawa kepada masalah kesihatan. Termasuklah masalah berlebihan berat badan.

KEDUA : PROGRAM DETOX JUTAWAN MERANGKUMI KESELURUHAN BADAN

Selalu program nak kurang berat badan ni cuma dengan diet dan fokus detox perut sahaja. Sebenarnya detox ni ada 5 organ, bukan sahaja perut.

5 organ detox tersebut ialah:

  1. Usus
  2. Paru-paru
  3. Buah Pinggang
  4. Kulit
  5. Hati

Malah ada juga jenis program yang cuma gosok-gosok saja minyak terus kurus. Haa sebab itulah selalu berat badan akan rebound dalam program kurus.

Bila kita detox keseluruhan organ detox tersebut maka bukan saja bantu kurangkan berat badan malah badan kita mampu sihat secara keseluruhan.

Berat badan ideal, kulit makin cantik, kesihatan dalaman terjaga.

KETIGA : JOM DETOX JUTAWAN MERANGKUMI GAYA HIDUP SIHAT

Dalam Program Jom Detox Jutawan ini bukan saja disediakan cadangan pelan pemakanan. Pemakanan yang seimbang, cara pemakanan bagaimana.

Malah gaya hidup sihat lain juga akan ditekankan seperti habit tidur lewat malam, merokok, kurang bersenam dan lain-lain.

Semua gaya hidup yang tidak sihat itu akan ditekankan untuk membantu detox badan secara keseluruhan.

KEEMPAT: DILENGKAPI DENGAN SUPLEMENT

Kenapa program jom detox perlukan supplement?

Detox tanpa supplement ni ibarat kita basuh baju tanpa sabun. So nak baju bersih mesti guna sabun kan. Macam tu jugak detox.

Dan yang paling penting kita akan tampung nutrisi ketika proses detox dilakukan kerana kurang makan. Ya, itulah fungsi supplement dalam program Jom Detox ni untuk support organ detox kita.

Manfaat Suplement Program Jom Detox Jutawan

Sama juga dengan diet. Ingat. Bila kita diet, kita kurang makan. Bila kurang makan, badan kita kurang zat. Kalau badan kurang zat, boleh membawa kepada penyakit lain juga tu.

Jadinya, soalan saya, zat yang diperlukan oleh tubuh kita tu, kita nak dapat dari mana? Haa.. Itulah fungsi supplement. Untuk support organ detox kita. Untuk rapatkan jurang nutrisi.

Terus kita faham kenapa program Jom Detox Jutawan ni perlu ambil suplement. Dan lebih best sebab kita dah senaraikan terus set yang perlu diambil. Tak perlu pening dah.

KESIMPULAN

Kini jelas perbezaan Program Jom Detox Jutawan dengan program kurus lain. Banyak sangat beza yang akan memberi kelebihan pada kesihatan dan hidup anda.

Jadi apa tunggu lagi?

Penyertaan untuk Jom Detox Jutawan 17.0 sudah dibuka. Book seat cepat sebelum penuh!

Benda boleh kurus, kenapa nak berisikan.

Hubungi saya:

018 388 9039

Atau nak mudah klik saja link whatsapp di bawah

https://kliksini.my/Jom_kurus_detox

Sharifah Abdul Samad,

SHAKLEE SUPERVISOR.

Author: Sharifah Samad

Leave a Reply

Your email address will not be published.