BEKERJA TAPI NAK BUAT BISNES. BOLEH KE?

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa!

Kos sara hidup makin meningkat. Gaji pula tak naik-naik. Memcabar betulkan hidup zaman ekonomi sekarang. Sebab itu bagus untuk setiap orang ada satu atau dua side income.

Banyak sebenarnya yang boleh kita usahakan jadi side income dan tak ganggu pun kerja asasi kita. Antaranya haa semestinya jadi SHAKLEE Independent Distributor. Masyukkk tau.

Tengok ni student pun boleh capai sampai RM 7,000 lebih sebulan. Side income saja ni. Sambil-sambil belajar.

Anda yang kerja. Perlu bayar sewa, bayar kereta, bagi duit dekat mak ayah lagilah perlukan side income kan.

Macam mana nak buat side income dengan SHAKLEE ni?

Alahai mudah saja. Cuma daftar sebagai ahli dengan yuran RM65. Terus anda dah boleh jual SHAKLEE dan rasa 3C Tawaran Hebat SHAKLEE.

Iaitu Cash Bonus, Car Bonus dan Convention Trip. Nak tahu lanjut tentang 3C ni boleh baca dekat sini.

PROJEK JANA INCOME TERBARU SHAKLEE

Haa sekarang lagi best sebab SHAKLEE buat Program Prove It, Live It, Share It yang memang sangat ohsem.

Ini lagi anda bukan saja boleh tambah baik kesihatan anda malah dengan bantu orang lain sihat juga anda boleh jana pendapatan sehingga RM 2,000 dan lebih. Boleh baca di sini.

Yang seronoknya, semua tu anda boleh buat secara part time sahaja. Tak perlu nak simpan barang, tak perlu pos-pos barang, hujung jari saja boleh buat side income best macam ni. Baca di sini.

KESIMPULAN

Mari bersama kami dalam Team Jutawan. Hubungi saya :

018 388 9039

Atau klik saja link whatsapp di bawah ini:

https://kliksini.my/Bisnes-SHAKLEE-

Kami sentiasa sedia membantu anda mencapai kehidupan yang lebih baik.

Sharifah Abdul Samad,

SHAKLEE SUPERVISOR.

Author: Sharifah Samad

Leave a Reply

Your email address will not be published.