7 FAKTA MENAKJUBKAN YANG ANDA MUNGKIN TAK TERFIKIR TENTANG PROGRAM JOM DETOX JUTAWAN

Assalamualaikum hi semua, salam hebat luar biasa! Haaa saya tahu mesti ramai yang nak jadi macam gambar tu kan? Ok untuk pengetahuan uolss, itu bukan gambar filter tau. Itu memang real result proven yang join Program Jom Detox Jutawan. Siapa dalam gambar tu? Nama diberi, Elly Matin. Boleh panggil Coach EM sebab dia merupakan salah …

APA YANG ANDA TAHU TENTANG TAWARAN 3 C DARIPADA SHAKLEE?

Berapa banyak yang anda tahu tentang tawaran 3 C daripada SHAKLEE? Assalamualaikum sahabat semua. Salam hebat, luar biasa! Jadi hari ni kita nak cerita tentang tawaran 3 C daripada SHAKLEE. Haa mesti ada yang pertama kali baru dengar tentang 3 C ni kan? Untuk pengetahuan sahabat semua, disebabkan 3 C ini lah ramai yang berani …

VITAMIN C SHAKLEE BANTU HILANG SYMPTOM DEMAM

Minggu ni memang asyik tak cukup tidur. Bila bangun pagi rasa badan macam nak demam dan perit tekak. Senang saja saya telan 2 biji Vitamin C SHAKLEE ni insyallah terus tanda-tanda nak demam tu hilang. Bahagianya dah tak bergantung dengan Paracetamol macam dulu. Dulu kadang ambil actifast pun dah tak berkesan. Alhamdulillah ☺️ Siapa yang …

RESEPI AIE SEDAP RAMADHAN BERSAMA PERFORMANCE DRINK SHAKLEE (SIRI 2)

Huu air yang dah sold out dekat HQ ni hehe (jangan risau masih ada yang tong besar) Sedap betul Performance Drink ni buat berbuka puasa. Minum seteguk terus rasa bertenaga💪😋 Patutlah gambar basikal hehe. Dulu kalau berbuka mesti minum bercawan-cawan air tapi masih rasa haus dan makin lama makin huh lemau badan. Berbeza rasa bila …

KISAH SAYA, RAMADHAN & DEHIDRASI

Wah macam tajuk drama😆 Tapi memang bila tiba bulan Ramadhan hidup saya akan penuh drama-drama dan tragedi terutamanya berkaitan kesihatan fuh. Saya kalau hari biasakan memang akan sangat banyak minum air. Doktor kata kadar metabolism saya tinggi dan segala proses laju dalam badan ni. Mungkin selaju saya berjalan selalu 😆 Jadi bila bulan Ramadhan ni …

RESEPI AIR SEDAP RAMADHAN BERSAMA PERFORMANCE DRINK SHAKLEE (SIRI 1)

Huu sedap betul Performance Drink ni buat berbuka puasa. Minum seteguk terus rasa bertenaga💪😋 Patutlah gambar basikal hehe. Dulu kalau berbuka mesti minum bercawan-cawan air tapi masih rasa haus dan makin lama makin huh lemau badan. Berbeza rasa bila ambil air ni waktu berbuka. Rasa segar macam mandi air terjun tau. Memang rasa cergas nak …

6 TIPS BERKESAN KURANGKAN BERAT BADAN DI MUSIM PUASA

Dah penat lelah puasa tapi bila timbang berat lorhh kenapa makin bertambah berat badan ni😱 Pelikkan, patutnya puasa boleh bertambah kurus ini makin gem… 😭 Ok ini perkara biasa sebenarnya bagi orang yang nak kurangkan berat badan masa puasa. Jangan risau meh baca 6 tips ni. Dijamin berkesan 😍👍 Badan kita memerlukan kalori untuk menghasilkan …