APA YANG ANDA TAHU TENTANG TAWARAN 3 C DARIPADA SHAKLEE?

Berapa banyak yang anda tahu tentang tawaran 3 C daripada SHAKLEE?

Assalamualaikum sahabat semua. Salam hebat, luar biasa!

Jadi hari ni kita nak cerita tentang tawaran 3 C daripada SHAKLEE. Haa mesti ada yang pertama kali baru dengar tentang 3 C ni kan?

Untuk pengetahuan sahabat semua, disebabkan 3 C ini lah ramai yang berani berhenti kerja dan buat full time SHAKLEE. Malah bukan sedikit golongan profesional seperti peguam, jurutera, pharmacist dan sebagainya yang berhenti kerja dan buat SHAKLEE sehingga kini.

Kalau saya boleh simpulkan mudahnya 3 C inilah pintu kepada Kebebasan Kewangan (Financial Freedom) yang ditawarkan oleh SHAKLEE kepada semua ahlinya.

Wah tak sabar dah kan nak tahu apa 3 C dari SHAKLEE ni. Ok jom kita cerita satu-satu.

C PERTAMA, ‘CASH BONUS’

Cash bonus dalam SHAKLEE ni bukan satu jenis saja ya kawan-kawan. SHAKLEE tawarkan 5 jenis Cash Bonus kepada ahlinya.

Sebenarnya buat SHAKLEE ni selain daripada dapat untung runcit. Ahli juga dapat Cash Bonus. Cash Bonus ni SHAKLEE akan dimasukkan direct dalam akaun bank kita setiap 14 haribulan bergantung kepada point daripada sales yang kita dapat masa bulan sebelumnya.

Ini purata bulanan cash bonus ikut rank SHAKLEE

Cash bonus ni unlimited tau. Tiada had. Sebanyak mana kita buat point sales, so sebanyak tulah SHAKLEE akan bayar. Tak ada limit 2 ribu saja ka, atau 10 ribu 20 ribu. No limit.

Dalam Cash Bonus ini terdapat pelbagai jenis bonus iaitu:

1) Personal Bonus
2) Net Personal Bonus
3) Leadership Bonus (6 tangga)
4) Infinity Bonus

Haa ini cash bonus yang saya pernah dapat masa bulan Mei 2019. Best kan masuk RM 1700 lebih dalam akaun kita. Alhamdulillah.

Bayangkan saya ramai kawan yang buat SHAKLEE part time. Wah side income dah boleh 4 angka. Alhamdulillah seronokkan. Ni tak masuk lagi untung runcit tau. Alhamdulillah bisnes SHAKLEE sangat membantu ekonomi hidup hehe.

Nak tunjukkan Cash Bonus SID lain pula hehe. Ok yang ni memang saya admire dia sebab dia student tau. Belajar dekat UPM. Tapi tengok income dia dengan SHAKLEE berapa.

Ok kita tunjuk income SID lain pula ya.

Wahhh dah tak boleh tahanlah tengok income SID ni semua kan. Rasa panas punggung. So bayangkan besarnya peluang yang SHAKLEE sediakan untuk kita ubah ekonomi hidup. Kenapa nak tunggu lagi.

C KEDUA, ‘CAR SUBSIDY PROGRAM’

C kedua yang SHAKLEE tawarkan adalah Car Subsidy atau kiranya car bonus. Maksudnya SHAKLEE bagi kita duit cash setiap bulan bawah nama Car Subsidy Program. Tapi terpulanglah duit tu nak buat bayar kereta ke apa ke. Yang penting nama bonus tu bonus kereta.

Ini kiranya kan SHAKLEE bayar kereta kita tiap bulan tau. Nak tengok kereta yang SID pernah beli dengan car bonus SHAKLEE ni?

Kereta Audi jenama ni sebulan rm 3000 tau. Allah. Bayangkan banyakkan SHAKLEE bagi untuk car bonus.

Nak lagi..

Kereta sport Mercedes. Rasanya berapa sebulan? Memang lagi mahal dari kita bayar sewa rumah kita sebulan. Fuh..

Wowww bukan calang-calang kereta tau SID ni dapat beli dengan car bonus SHAKLEE. Dalam dua gambar tu sebenarnya dua orang master yang adik beradik. Master Ainul dan Master Athirah.

Mesti nak tahukan berapalah SHAKLEE bagi untuk Car Bonus ni. Ok jom kita usya.

Haaa tengok. Bayangkan macam mana lah tak SID ni boleh beli kereta yang tiap bulan bayar lebih 3 ribu sebulan. Masyallah baguskan peluang dalam SHAKLEE ni. Siapa tak suka orang bayar kereta kita tiap bulan. Suka kan.

Ok yang C terakhir yang paling best SHAKLEE offer adalah..

C KETIGA, ‘CONVENTION TRIP’

Peluang bercuti keluar negara tanpa keluar satu sen pun. Tambang pergi balik, duit booking hotel 5 bintang, duit makan, beg bagasi termasuk kilo luggage kita pun SHAKLEE dah bayarkan tau.

Tinggal bawa diri saja. Dan happy happy sajalah! Bestnya. Tengok ni SHAKLEE pernah buat trip ke mana.

KESIMPULAN

Haa banyakkan peluang best yang anda baru tahu dari SHAKLEE. So tunggu apa lagi. Jom sertai Team JUTAWAN.

Kita ada 10 Master a.k.a bakal Mentor anda yang dah Result Proven dan yang dah rasa ke semua C yang saya cerita atas tadi.

Mari cepat-cepat. Inilah masanya untuk ubah kehidupan anda kepada yang lebih baik.

Hubungi saya 018 388 9039. Atau nak mudah klik saja link whatsapp di bawah

https://kliksini.my/Bisnes-SHAKLEE-

Kami sedia membantu anda mengubah hidup lebih baik.

Sharifah Abdul Samad,
SHAKLEE Supervisor.

Author: Sharifah Samad

6 thoughts on “APA YANG ANDA TAHU TENTANG TAWARAN 3 C DARIPADA SHAKLEE?

Leave a Reply

Your email address will not be published.