10 SEBAB WAJIB SERTAI TEAM JUTAWAN JIKA NAK UBAH HIDUP ANDA

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa!

Pernah tak kita terfikir, 3 tahun lagi kita bangun pagi namun masih mengeluh dengan masalah yang sama seperti hari ini. 3 Tahun lagi kita masih ditakuk yang sama. Kita masih seorang yang tiada apa-apa pencapaian dalam hidup, masih bergelumang dengan tekanan ekonomi, tekanan keluarga dan sebagainya.

Semestinya satu musibah untuk kita hidup tanpa menggunakan sebaiknya segala kemampuan yang telah dikurniakan Allah. Sampai bila kita mahu menjadi seperti sekarang.

Mungkin dengan membaca entri ini, anda akan sedar bahawa peluang untuk anda mengubah hidup itu terbuka luas di depan anda ketika ini.

Setelah bersama Team Jutawan, hidup saya seperti menemui sinar baru. Bukan saja dari segi ekonomi, malah keyakinan saya, hubungan saya dengan manusia juga Allah makin tinggi. Terasa seperti kembali menemui rasa puas dengan hidup ini, Alhamdulillah.

Bagi saya bersama dengan Team Jutawan bukanlah hanya perjalanan membina legasi bisnes, malah merupakan perjalanan jiwa saya untuk kenal siapa diri saya dan menggunakan segala potensi diri saya untuk membantu lebih ramai orang. Inilah peluang yang ingin saya kongsi pada anda hari ini.

Sedia? Jom kita mulakan!

No 1 : 10 MENTOR AKAN BANTU CAPAI IMPIAN ANDA

Dalam bisnes, perkara paling dan tersangat penting adalah Mentor. Dengan adanya mentor dalam bisnes, kita mudah untuk faham jalan apa yang sesuai kita ambil, apa yang tak sepatutnya kita buat.

Untuk cari Mentor bisnes ni, penting kita cari Mentor yang ada 2 ciri. Pertama, Mentor yang Result Proven. Kedua, Mentor yang nak dan sanggup ajar kita.

Haa nombor 2 tu yang paling mencabar. Sebab ramai saja usahawan berjaya tapi tak sedia untuk mengajar. Tak ada masa. Dan sebagainya.

10 Mentor bergabung bersama Team Jutawan

Inilah yang anda akan dapat yang pada saya teramatlah mahal untuk anda dapat di luar sana. 10 orang Mentor yang SEDIA MENGAJAR anda dan menunjukkan cara mencapai kejayaan seperti mereka.

Mereka ni bukan calang-calang tau. Saya kena buat entri khas untuk ceritakan kejayaan setiap seorang Mentor ni. Insyallah nantikan ya.

Income bulanan Mentor di atas pernah cecah 6 angka sebulan. Mereka bukan golongan biasa-biasa. Berhenti kerja dari bidang profesional seperti Jurutera, Peguam. Pernah capai 1st Million dan 2nd, 3rd malah lebih dalam bisnes. Masyallah hebatkan!

Siapa 10 orang Mentor ni? Mereka diketuai oleh Master Laila (dalam gambar atas, yang paling besar). Dan 9 Master lain iaitu Master Laurah, Master Zahirah, Master Zura Betty, Master Wan Muliani, Master Farina, Master Hafsah, Master Ainul, Master Maria dan Master Athirah.

Dekat luar nak dapatkan seorang Mentor bisnes dah perlu bayar beribu-ribu. Masuk saja Team Jutawan, 10 Mentor ni dah menanti anda untuk bantu capai segala impian anda selama ni. Rugi sangat tak ambil manfaat untuk bersama mereka. So jom sertai Team Jutawan!

No 2 : PELBAGAI GROUP SUPPORT BISNES DISEDIAKAN 24 JAM

Ramai orang buat bisnes takut terkapai-kapai cari arah dalam bisneskan? Dalam Team Jutawan anda tak perlu risau. Pelbagai group support untuk bisnes anda yang boleh anda access 24 jam.

Ada group whatsapp, telegram, fb, mempunyai mentor direct yang akan bantu perjalanan bisnes anda malah boleh pergi coaching setiap bulan jumpa 10 Master atas tadi. Untungkan!

No 3 : WUJUD PROGRAM YANG AKAN MELONJAKKAN BISNES ANDA

Dalam dunia bisnes sekarang, sangat mencabar bila kita hanya menjual produk sahaja kerana kita perlu berhadapan dengan banyak pesaing.

Contoh, kita join jual SHAKLEE. Kita tengok ramai orang jual SHAKLEE. Normalnya, kita akan rasa tergugat dan pening fikir lagu mana nak buat ni untuk bagi orang ambil SHAKLEE dari kita. Betul ke betul?

Tapi dengan anda sertai Team Jutawan, anda dah tak perlu pening kepala lagi sebab kita sediakan program yang berbentuk servis kepada pelanggan. Melalui servis tersebut automatik akan melonjakkan bisnes SHAKLEE anda kerana niche yang ada pada bisnes anda itu.

Setakat ini ada 2 jenis program berbentuk servis yang ada dalam Team Jutawan.

Pertama, Program Jom Detox Jutawan. Program yang dah bantu ramai sangat orang kurus dan sihat. Boleh baca 5 Kisah Kejayaan Kurus & Sihat Dengan Program Jom Detox Jutawan.

Kedua, servis mobile spa yang diberi nama The Walking Beauty (TWB). Haaa saya sendiri buat servis ni. Memang berbaloi sangat bila kita gabungkan servis dengan produk SHAKLEE yang memang berkualiti. Duit berkipas pun rasa. Nak tengok duit kipas tu? Meh baca dekat sini.

Haa jadi untungkan sertai Team Jutawan. Anda tak akan risau produk tak laku atau apa. Sebab anda ada dua benda boleh buat iaitu jual produk dan juga memberi servis kepada pelanggan. Bestkan!

No 4 : JUTAWAN DIKETUAI OLEH MASTER YANG SANGAT BERKALIBER

Master Laila. Bekas Jurutera di sebuah syarikat oil & gas yang terkenal di Malaysia. Mengambil keputusan berhenti bekerja sebagai Jurutera yang sewaktu itu bergaji 5 angka dan seterusnya sepenuh masa menjalankan bisnes SHAKLEE.

Master Laila yang mengetuai Team Jutawan

Bila kita tengok orang dari bidang yang hebat ni boleh berani berhenti kerja dan libatkan diri 100% fokus bisnes SHAKLEE. Mustahil kita tak rasa pelik.

Bermakna besar peluang yang SHAKLEE sediakan pada kita yang tinggal kita sahaja untuk mengambil peluang tersebut.

Antara pencapaian Master Laila yang boleh saya sebutkan:

  • Pernah mencapai sales team beliau sebanyak RM 6 juta
  • Anugerah Presidential Master sebanyak 2 kali
  • Super Star Award – Master Coordinator Category
  • Leadership Consistency – Master Coordinator Award
  • Million Dollar Earner – Additional Millon (RM)

Fuh panas punggung dengar semua pencapaian Master Laila ni kan. Haa inilah ketua yang akan membimbing anda nanti bersama Team Jutawan. Tak sabarkan untuk bersama beliau dalam legasi Jutawan!

No 5 : KELAS BIMBINGAN PADA BEGINNERS

1000 langkah bermula dengan langkah yang pertama. Begitu juga untuk capai kejayaan seperti Master Laila tadi, segalanya bermula dengan ilmu asas dalam bisnes.

Jadi untuk beginners tak risau dah nak join Team Jutawan ni sebab anda akan divantu dari mula langkah pertama anda. Kita akan ajar bagaimana untuk bermula. Mentor kita akan turun ke beberapa kawasan untuk buat coaching dan anda boleh bertemu mereka face to face.

Wah, mudahlah untuk serap ilmu dan mulakan langkah dalam bisnes ni kan. Alhamdulillah mudah dan sangat membantu betul bila join Team Jutawan ni!

No 6: BANYAK KELAS, MOTIVASI DAN TIPS UBAH HIDUP & BERJAYA BISNES

Nak cari ilmu ubah hidup dan berjaya bisnes ni, nak google mudah saja. Bersepah-sepah. Tapi berbeza tau falam Team Jutawan.

Ilmu yang diberi memang ilmu yang RESULT PROVEN. Mana tak nya, yang sampaikan pun dari Mentor yang dah capai kejayaan dalam hidup dan bisnes.

Ini antara kelas online yang pernah Team Jutawan buat sebelum ni.

Tersangat banyak dan tersangay aktif Mentor kita ni kongsi ilmu. Curah tak habis-habis. Sampai kita tak sempat nak down dalam bisnes sebab banyak sangat yang Mentor kita akan kongsi tips. Best ke best? Untung sangat Team Jutawan.

No. 7 : REWARD & RECOGNITION DARI MENTOR

Team Jutawan ni bukan sahaja ramai Mentor, ramai ahli, malah memang tersangat aktif. Oleh sebab itu Mentor-Mentor akan condut pelbagai aktiviti antaranya yang akan berikan kita pelbagai hadiah dan pengiktirafan.

Contest terkini dalam Team Jutawan!

Hadiah bukan calang-calang tau. Seronok bila contest ramai-ramai ni. Rasa bersemangat sentiasa untuk buat task tu. Seronokkan Team Jutawan. Rugi lambat-lambat join, nanti lepas banyak hadiah ehhe.

No 8: BAHAN MARKETING TERSEDIA DENGAN BANYAK

Haa ini paling best untuk yang baru mula bisnes. Tak takutlah nak buat marketing sebab bahan dah banyak sangat-sangat.

Salah satu group Poster di aplikasi Telegram

Ini baru contoh dari group Telegram, ada lagi pelbagai video, ebook, dan pelbagai lagi dari website SHAKLEE juga terlalu banyak.

Tinggal buat marketing saja. Bahan memang tak risau. Bahagiakan buat bisnes gini. Itulah untung join Team Jutawan. Mudah alhamdulillah.

No 9: BONDING SEPERTI SATU KELUARGA

Ini memang tak boleh disangkal. Mula join bisnes dengan Team Jutawan ni memang akan terus rasa macam dah lama kita kenal.

Saling membantu bila ada kekeliruan. Saling bertanya kabar dan saling support dalam bisnes serta hidup masing-masing.

Makan-makan dekat SHAKLEE HQ hehe

Bahagia tau bila team bisnes kita rapat macam ni. Benda ni memang boleh rasa sebab kita akan susah sama-sama fikirkan nak buat apa untuk ubah hidup, ketawa sama-sama bila berjumpa dan bahagia serta bangga bila tiap dari kami capai apa-apa kejayaan. Alhamdulillah. Bahagia bersama Team Jutawan! Marilah jadi salah seorang dari kami.

No 10 : MASTER CHECKLIST YANG BERMATLAMATKAN KEJAYAAN DUNIA AKHIRAT

Dalam Team Jutawan memang akan rasa hidup berubah dari banyak segi. Mana tidaknya, antara yang akan dipantau adalah amalan rohani kita.

Jangan ingat itu tak penting. Malah itu tersangat penting. Eyalah kita berbisnes ni, Allah juga yang tentukan rezeki kita. Jadi memang penting sangat jaga hubungan dengan Allah untuk Allah bantu perjalanan kita dalam ubah hidup.

Alhamdulillah jiwa akan rasa hidup bila bersama Team Jutawan.

KESIMPULAN

10 Master telah bernaung bersama Team Jutawan untuk membantu lebih ramai orang berjaya ubah hidup mereka. Adakah anda juga bersedia menjadi salah seorang dari insan tersebut?

Mari bersama kami dalam Team Jutawan. Hubungi saya :

018 388 9039

Atau klik saja link whatsapp di bawah ini:

https://kliksini.my/Bisnes-SHAKLEE-

Kami sentiasa sedia membantu anda mencapai kehidupan yang lebih baik.

Sharifah Abdul Samad,

SHAKLEE SUPERVISOR.

Author: Sharifah Samad

11 thoughts on “10 SEBAB WAJIB SERTAI TEAM JUTAWAN JIKA NAK UBAH HIDUP ANDA

Leave a Reply

Your email address will not be published.