REALISASIKAN IMPIAN KURUS & SIHAT ANDA DENGAN 3 LANGKAH MUDAH

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa!

Zaman serba moden dan penuh dengan tekanan kini menjadikan kurus dan sihat bukanlah sebagai satu pilihan. Tetapi ia adalah SATU KEWAJIPAN.

Tahap kesihatan masyarakat kita sangat membimbingkan. Lihat.

Pada tahun 2015, peratus menunjukkan 48% rakyat Malaysia mengalami masalah obesiti. Kadang kita tengok kawan kita macam tak gemuk, tapi bila kira bmi. OH NO OBESITI!

Kalau mak saya sebut obesiti ni sakit orang kaya-kaya. Ini macam gurau saja. Tapi kalau fikir mungkin ada betulnya jugakan.

Tengoklah cara hidup masyarakat kita yang nak semuanya mudah dan cepat. Sampai makan pun kadang nak fast food, nak yang instant. Itu antara penyebab obesiti ni terjadi.

Berita baik untuk anda kerana ada 3 langkah mudah anda capai impian kurus dan sihat anda. Jom saya kongsikan 3 langkah mudah tersebut.

No. 1: YAKINI BAHAWA ANDA MAMPU UNTUK KURUS & SIHAT

Walaupun telah 5, 10 atau 20 tahun anda mengalami masalah berat badan. Ketahuilah bahawa kurus dan sihat itu tidak mustahil untuk anda rasai.

Ketahuilah bahawa telah ramai yang berjaya kurus dan sihat hanya dengan sertai Jom Detox Jutawan. Baca dan hayati kisah kejayaan mereka.

Bayangkan gambar mereka kembali kurus dan sihat itu sebagai diri anda. Tiada yang mustahil apabila kita berusaha. Kerana tiada yang mustahil untuk Allah swt tunaikan. Namun langkah pertama anda perlu percaya bahawa anda mampu!

Jika perlukan lebih kekuatan, buka link ini untuk dengar lebih banyak kisah mereka yang kurus dan sihat dengan Program Jom Detox Jutawan. Anda juga boleh!

Buang segala biawak dalam kepala yang kata “gemuk kan bahagia” “ok apa gemukkan comel”. Cukuplah aniaya diri anda sendiri. Tidakkah anda mahu kembali merasa cergas, sihat dan yakin seperti insan sihat yang lain?

Percayalah anda kurus, gemuk dan sihat itu adalah suatu pilihan yang anda mampu mengubahnya.

No. 2 : DAPATKAN SET DETOX SHAKLEE

Kenapa program jom detox perlukan supplement?

Detox tanpa supplement ni ibarat kita basuh baju tanpa sabun. So nak baju bersih mesti guna sabun kan. Macam tu jugak detox.

Dan yang paling penting kita akan tampung nutrisi ketika proses detox dilakukan kerana kurang makan. Ya, itulah fungsi supplement dalam program Jom Detox ni untuk support organ detox kita.

Dan yang lebih penting, organ detoks bukan hanya usus tau. Ada 5 organ penting dalam proses detoks ni.

  • Kolon (Usus)
  • Buah pinggang
  • Hati
  • Paru-paru
  • Kulit

Dan untuk memaksimakan proses detoks ni, kelima-lima organ memainkan peranan penting.

Apabila kita buat detox, dalam apa-apa program detox sekalipun, 80% proses detox tu sendiri dibuat oleh hati.

Ada beberapa orang kawan coach team Jom Detox Jutawan yang buat detox (program detox lain) tapi tak mengambil supplement atau vitamin sepanjang proses detox tersebut lalu mengadu badan mereka rasa sangat tidak selesa.

Sama juga dengan diet. Ingat. Bila kita diet, kita kurang makan. Bila kurang makan, badan kita kurang zat. Kalau badan kurang zat, boleh membawa kepada penyakit lain juga tu.

Jadinya, soalan saya, zat yang diperlukan oleh tubuh kita tu, kita nak dapat dari mana? Haa.. Itulah fungsi supplement. Untuk support organ detox kita. Untuk rapatkan jurang nutrisi.

Terus kita faham kenapa program Jom Detox Jutawan ni perlu ambil suplement. Dan lebih best sebab kita dah senaraikan terus set yang perlu diambil. Tak perlu pening dah.

Jadi boleh pilih mahu set yang mana. Seelokknya ambil yang Set Premium sebab fungsi dia memang complete untuk bantu anda kurus dan sihat.

Boleh rujuk jadual di bawah ni.

Ada 2 set detox yang berbeza fungsi. SET PLATINUM & SET GOLD. Saya sangat suggest kat korang Set Platinum. Ia set terbaik untuk Program Detox ni sebab dia ada Vivix. Vivix adalah Hero Shaklee. Memang akan sangat membantu perjalanan anda mencapai impian kurus dan sihat!

Bezakan Program Jom Detox Jutawan ni, best sangat sebab program ni memang dipantau oleh Nutritionist yang terlatih. Sebab kami memang nak bantu anda sihat dan capai berat serta saiz badan idaman.

No. 3 : DAFTAR PROGRAM JOM DETOX HANYA MELALUI SID JUTAWAN

Ok tadi kita dah tahu langkah kedua perlu dapatkan Set Detox. Jadi set tersebut perlu didapatkan HANYA DARI SID JUTAWAN. Kerana kita nak bawa anda masuk 17 hari bimbingan bersama Coach Detox yang terlatih.

Seperti yang anda tahu Program Jom Detox Jutawan ini sangat telah lengkap modulnya dengan ada pantauan dari Coach terlatih, cadangan meal plan, plan senaman dan lain-lain.

Jadi untuk anda mendapat access kepada semua itu, anda perlu mendapatkan set detox di langkah no 2 di atas daripada SID di bawah susur galur Jutawan.

KESIMPULAN

Lepas dah yakin yang anda mampu untuk kurus dan sihat. Jom daftar Program Jom Detox Jutawan bersama saya. Saya akan bawa anda menelusuri pengembaraan mencapai impian anda untuk sihat dan memiliki berat idaman selama ini.

Tunggu apa lagi. Cepat hubungi saya di talian

018 388 9039

Atau nak mudah klik saja link whatsapp di bawah :

https://kliksini.my/Jom_kurus_detox

Kami sentias sedia membantu anda mengubah hidup yang lebih sihat dan bahagia!

Sharifah Abdul Samad,

SHAKLEE SUPERVISOR.

Author: Sharifah Samad

5 thoughts on “REALISASIKAN IMPIAN KURUS & SIHAT ANDA DENGAN 3 LANGKAH MUDAH

Leave a Reply

Your email address will not be published.