KELEBIHAN BISNES SHAKLEE

SAYA YANG DULU, BUKAN YANG SEKARANG

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa!

Hidup ini penuh dengan kejutan, betul? Kadang kita begitu. Kadang kita begini. Namun, sebagai manusia itulah lumrah yang kita perlu lalui. Eceh, nak cerita sedih ke hari ni?

Tak adalah hehe.

Hari ni saya nak cerita pelbagai kejutan yang saya terima sejak bersama SHAKLEE. Kejutan best ke tak best? Ok jom kita dengar.

DULU MESTI AMBIL MC SETIAP BULAN, SEKARANG?

Saya dulu memang rasa selalu menyusahkan bos kalau kerja 😭 Eya lah tiap bulan mesti akan ada sekeping (paling sikit) sijil sakit sebab demam dan lain-lain.

Antara koleksi sijil MC saya aduyai

Alahai lemah sangat imun badan. Padahal muda lagi. Memang doktor minta saya ambil suplement untuk kuatkan imun ni.Bayangkan sebulan mesti akan demam atau batuk selesema dalam 3 kali.

Kalau kena hujan sikit memang terus demam. Masyallah kadang rasa benci diri sendiri sebab tak kuat. Usaha dengan senam jalan kaki 30 minit setiap lepas subuh. Tapi tetap sama. Pernah guna macam-macam jenama suplement yang ada dekat drug store tapi sama saja tahap imun badan saya.

Lepas tu cuba consume ESP dan Vit C SHAKLEE. Konsisten ambil setiap hari. Masyallah saya dah 5 bulan tak demam yang teruk macam dulu, tidak batuk atau selsema. Walaupun masa tu satu family saya sedang virus demam teruk, saya tak sikit pun batuk.

Semoga Allah lindungi dari rasa riak, sekadar ingin berkongsi rasa bahagia yang sudah lama saya cari Allahu akbar😭. Masyallah sangat terharu dengan kuasa Allah lepas kita ikhtiar pelbagai.

Betullah kesihatan adalah satu nikmat yang sangat besar dalam hidup.Serius nak nangis sangat.

Daily Essential Set SHAKLEE

Alhamdulillah sekarang konsisten ambil Set Shaklee yang untuk Daily Essential yang ada ESP, B Complex, Vita lea, Omega dan Vitamin C.

Alhamdulillah dah tak lemah imun macam dulu malah setiap hari bertenaga buat kerja.

Takda lemau-lemau dan mengantuk masa kerja dah. Terima Kasih Allah. Saya memilih sihat

Untuk lebih memberi.

Anda pula bagaimana?☺️

DULU SUSAH SANGAT TAMBAH BERAT BADAN, SEKARANG?

Alhamdulillah sekarang bmi normal dengan amal set berat SHAKLEE. Dulu underweight memang kata orang boleh melayanglah kalau angin tiup. Berat 38kg saja dulu.

Susah tau nak tambah berat ni sebab memang saya tak suka makan. Tapi kalau kena caranya hah memang yang tak suka makan akan selalu rasa nak makan.

Awalnya consume ESP dan Vit C SHAKLEE setiap hari. Konsisten 2 bulan terus naik 5 kilo😍 Sekarang tambah Vita lea dan b complex. Alhamdulillah konsisten BMI normal.

Sekarang memang asyik rasa nak makan saja. Memang berkesan sangat ambil set tambah berat ni. Malah selamat.

Tengoklah saya ni hasil set tambah berat dari SHAKLEE memang dari wajah (pipi) dah nampak hasilnya😁

Alhamdulillah syukur dah tak underweight lagi. Bila BMI normal ni kesihatan pun bertambah baik. Imun makin kuat dan susah nak sakit. Nak buat kerja pun bersemangat saja. Terima Kasih ALLAH Terima Kasih SHAKLEE 🤗🌷🌷🌷

DULU BBENCI TENGOK CERMIN DENGAN KULIT KUSAM, BERMINYAK!

Pernah rasa benci diri bila tengok cermin sebab kulit kusam, berminyak, liang pori besar, kesan jerawat jelas bila tengok dekat-dekat.

Memang rendah konfiden level bila jumpa orang. Saya pula sebelum ni kerja bidang guaman yang selalu jumpa orang besar-besar. Malu ya amat. Rasa tak layak wei kerja bidang ni sebab muka teruk.

Dah cuba macam-macam jenis skin care. Rajin tau dekat drugstore pi belek-belek semua jenis skin care dari zaman kolej haha.

Sampai saya join TWB tahun 2018 bulan 11, saya try guna set YOUTH.

Set YOUTH dari SHAKLEE memang best!

Masyallah 1st time pakai tu memang rasa lembutnya dekat kulit muka. Lepas tu saya konsisten minum ESP dan makan Vitamin C SHAKLEE setiap pagi.

Satu hari ni adik lelaki saya dari Johor balik. Dia jarang balik sebab kerja. Pagi-pagi ajak saya makan roti canai dekat kedai. Saya waktu tu just pakai moisterizer YOUTH dengan bedak baby je😂 Nak cepatkan.

Tiba-tiba tengah makan tu dia tegur muka saya makin cerah, kulit makin berseri. Dia tanya saya pakai apa. Haa YOUTH lah. Dan dalaman pula ESP dan VITAMIN C SHAKLEE.

Bukan adik saya saja tegur. Mak saya, kawan-kawan saya ramai tegur.

Dulu dan Sekarang

Alhamdulillah syukur akhirnya jumpa solusi masalah kulit saya. Sekarang lebih rasa konfiden bila jumpa orang. Dulu kalau bercakap dengan orang memang rasa nak tunduk saja muka. 😥

Terima Kasih Allah beri saya solusi ni.

Terima Kasih SHAKLEE.

Jom la try YOUTH, ESP dan Vit c Shaklee 😍🌷

KESIMPULAN

Saya ingatkan bila saya join bisnes SHAKLEE ni boleh bantu dari segi ekonomi saja. Rupanya lebih dari tu.

Paling utama kesihatan saya memang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah bila dapat rasa nikmat sihat semula ibarat jumpa mutiara di dasar lautan tau.

Subhanallah benarlah nikmat sihat itu adalah satu nikmat yang terlalu besar untuk kita hargai dan syukuri.

Bestkan bisnes SHAKLEE. Tunggu apa lagi. Jom sertai kami Team Jutawan. Produk berkualiti, proven result, Mentor yang hebat dan luar biasa.

Mungkin anda nak ubah hidup anda sekarang. Baca sini peluang dan tawaran hebat dalam bisnes shaklee. Dan anda wajib bersama Team Jutawan untuk bersama ubah hidup. Kenapa? Baca sini.

Mari bersama kami dalam Team Jutawan. Hubungi saya :

018 388 9039

Atau klik saja link whatsapp di bawah ini:

https://kliksini.my/Bisnes-SHAKLEE-

Kami sentiasa sedia membantu anda mencapai kehidupan yang lebih baik.

Sharifah Abdul Samad,

SHAKLEE SUPERVISOR.

You may also like...

41 Comments

  1. Anasayo says:

    3 sekali dapat kelebihan lepas consume shaklee. Alhamdulillah

  2. You write more helpful information than I have read anywhere else. Can you share your sourceexperience with the rest of us?

  3. I know this web site presents quality depending posts and other data, is there any other website which provides such data in quality?|

  4. You’re so cool! I don’t believe I have read a single thing like that before. So good to discover another person with some unique thoughts on this subject matter. Really.. many thanks for starting this up. This website is one thing that’s needed on the internet, someone with some originality!|

  5. 396286 24799I conceive this internet web site holds some real superb info for everyone : D. 976241

  6. 975268 409696You completed a number of good points there. I did a search on the problem and found almost all people will have the same opinion with your weblog. 780771

  7. 258828 325113Youre the most effective, Its posts like this that maintain me coming back and checking this website regularly, thanks for the info! 216822

  8. buy cialis toronto

    buy cialis online at lowest price

  9. buy cialis online europe

    cost of cialis without insurance

  10. hydroxychloroquine sulfate nz

    buy plaquenil from canada

  11. plaquenil 200 mg

    plaquenil 400mg

  12. plaquenil brand name cost

    plaquenil for ra

  13. plaquenil hydroxychloroquine cost

    plaquenil depression

  14. 402287 161318There several fascinating points over time here but I dont know if I see them all center to heart. There exists some validity but Let me take hold opinion until I look into it further. Quite great post , thanks and now we want more! Included with FeedBurner at the same time 813680

  15. 988226 299055Normally I do not read post on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite nice write-up. 962674

  16. buy cialis on liuner

    cialis inr

  17. cialis viagra online

    free cialis trial

  18. buy viagra with overnight shipping

    viagra in the united stater online

  19. online viagra montreal

    viagra dapoxetine reliable

  20. generic zithromax india

    zithromax 500mg price

  21. stromectol covid

    ivermectin drug

  22. I think this is one of the most significant information for
    me. And i’m glad reading your article. But should remark on some general
    things, The site style is ideal, the articles is really nice : D.
    Good job, cheers https://buszcentrum.com/deltasone.htm

  23. stromectol australia

    ivermectin 1 cream 45gm

  24. stromectol ireland

    ivermectin 400 mg brands

  25. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it
    was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what
    I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing.
    Do you have any points for novice blog writers?

    I’d definitely appreciate it. https://hhydroxychloroquine.com/

  26. plaquenil otc

    plaquenil tablets

  27. how to get cialis prescription

    cialis professional legitimate

  28. cialis 20 mg cheap

    best place to buy generic cialis

  29. 556392 313531I very happy to uncover this website on bing, just what I was looking for : D too bookmarked . 716119

  30. I will right away snatch your rss as I can not in finding your e-mail subscription link or newsletter service.

    Do you have any? Kindly permit me realize so that I may subscribe.

    Thanks. http://herreramedical.org/tadalafil

  31. Hmm is anyone else encountering problems with the images
    on this blog loading? I’m trying to figure out if its
    a problem on my end or if it’s the blog. Any feedback would be greatly appreciated. http://hydroxychloroquined.online/

  32. Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar
    one and i was just curious if you get a lot of spam feedback?
    If so how do you stop it, any plugin or anything you can advise?
    I get so much lately it’s driving me insane so any assistance is very much appreciated. http://www.deinformedvoters.org/tadalafil-price

  33. I think the admin of this site is actually working hard in favor of his
    web site, since here every data is quality based material. https://buszcentrum.com/zithromax.htm

  34. 875341 624327Thanks for the weblog loaded with so a lot of data. Stopping by your blog helped me to get what I was looking for. 19614

  35. ed pills from canada

    best canadian mail order pharmacies

  36. blue pill from canada

    best online pharmacies in canada

  37. I like the helpful information you provide in your articles.

    I’ll bookmark your blog and check again here frequently.
    I am quite certain I will learn plenty of new stuff right
    here! Good luck for the next! http://herreramedical.org/sildenafil

  38. Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for?
    you make blogging look easy. The overall look of your website
    is magnificent, as well as the content! https://tadalafili.com/

  39. Truly when someone doesn’t know afterward its up
    to other people that they will help, so here it takes place. http://antiibioticsland.com/Zithromax.htm

  40. ivermectin

    ivermectin 50

  41. ivermectin 10 mg

    generic ivermectin

Leave a Reply to plaquenil 500 mg Cancel reply

Your email address will not be published.