KELEBIHAN BISNES SHAKLEE

INCENTIVE TRIP SHAKLEE

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa!

Semestinya anda semua dah tahu SHAKLEE tawarkan bukan saja bonus tunai yang hebat malah menawarkan pelbagai lagi ganjaran yang boleh buat anda tergamam antaranya yang akan saya cerita hari ini iaitu PERCUTIAN SECARA PERCUMA!

Shaklee incentive trip ni terbahagi kepada 2 iaitu:

  1. Shaklee Regional Incentive Trip
  2. Shaklee International Incentive Trip

Shaklee Regional Incentive Trip ialah trip bercuti di negara-negara berdekatan dengan Malaysia.

Manakala, Shaklee International Trip ialah trip bercuti ke luar negara liar dari regional kita. Negara jauh-jauhlah senang cerita.

Shaklee tak akan bawa kita bercuti negara yang sama tau. Setiap tahun akan berbeza-beza negara dan tempat.

Jom tengok Shaklee pernah buat trip percutian ke mana.

BANGKOK

JEPUN

ITALY

USA

Tahun Depan SHAKLEE akan bawa SID mereka yang perform secara percuma ke mana pula? Jom tengok

Pertama : Switzerland

Kedua : Korea

Selain itu SHAKLEE juga menyediakan pakej menunaikan umrah secara percuma kepada SID yang performed. Seronokkan masyallah.

Percutian bersama SHAKLEE ni memang high class tau. Bagasi diberikan khas. Duit kilo bagasi SHAKLEE bayarkan. Hotel 5 bintang. Makan dah jangan risau semua ditaja. Siapa SHAKLEE bagi duit poket lagi tau bila bercuti tu.

Haa kira pergi bercuti tu cuma bawa badan sajalah. Memang seronok sangat!

KESIMPULAN

Seronokkan company sediakan trip percuma. Mari bersama kami dalam Team Jutawan. Mentor akan guide bagaimana untuk melayakkan diri capai percutian secara percuma bersama SHAKLEE ini.

Sebab 10 Mentor yang bernaung bawah Jutawan ni dah rasa dah percutian secara percuma di atas setiap tahun! Dan kini mereka nak bantu anda pula capai apa yang mereka ada sekarang.

Baca Kenapa Anda Wajib Bersama Team Jutawan Jika Mahu Ubah Hidup.

Hubungi saya :

018 388 9039

Atau klik saja link whatsapp di bawah ini:

https://kliksini.my/Bisnes-SHAKLEE-

Kami sentiasa sedia membantu anda mencapai kehidupan yang lebih baik.

Sharifah Abdul Samad,

SHAKLEE SUPERVISOR.

You may also like...

15 Comments

  1. ym1cu1q153d1gv471kcj9vt98ucjxo2g0qxjhcl2063sbu46fwzj

    1. lk73243fexg1buyffxf80074pn18t0ufwh6ir5wu6b84b8530iud

  2. huxsm298z233v6ba2tag3ny4mvz5o9po64rcmrm6x6aqx7ine6u5

  3. 62557li3m8h9r6m5w1sztvf945qb6nml27tp3g182mg4cu9j513z

  4. rl6es07qc13hi7t1t654r340c8fn1oj4z8sy6ktc1r05y792ec61

  5. Right now it appears like WordPress is the best blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?|

  6. Fue fundada por Robert Bosch, uno de los pioneros del desarrollo industrial y su finalidad es orientar la técnica de los productos a las necesidades habituales de las personas. La atención y Servicio que le prestamos a nuestros clientes siempre va enfocada de la manera mas clara y concisa, desde su primera llamada podrá saber nuestras tarifas y el precio aproximado de su reparación. Servicio Técnico de Reparación de Electrodomésticos Reparantia le garantiza que no tendrá sorpresas en su factura, trabajamos con presupuestos cerrados y sin ningún tipo de coste adicional por desplazamiento.

  7. click toefl writing topics

  8. Hi, Neat post. There is a problem with your site in internet explorer, would check this… IE still is the market leader and a huge portion of people will miss your magnificent writing because of this problem.

  9. A powerful share, I just given this onto a colleague who was doing a little bit evaluation on this. And he in actual fact bought me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love studying more on this topic. If doable, as you turn into experience, would you mind updating your blog with extra details? It’s extremely useful for me. Massive thumb up for this blog post!

  10. Can I just say what a relief to find someone who really knows what theyre talking about on the internet. You positively know find out how to bring an issue to gentle and make it important. Extra individuals must read this and understand this aspect of the story. I cant believe youre not more standard since you undoubtedly have the gift.

  11. cnn hydroxychloroquine

    lady endothelins reason

  12. hydroxychloroquine zinc and azithromycin

    station pelvic floor fifth

  13. hydroxychloroquine maximum dose

    INCENTIVE TRIP SHAKLEE – Sharifah Abdul Samad

  14. plaquenil 100mg

    hydroxychloroquine sulfate 200mg tablet

Leave a Reply to Lowell Coutu Cancel reply

Your email address will not be published.