MUDAHNYA BUAT BISNES DI HUJUNG JARI

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa!

Anda tahu tak rakyat Malaysia ni antara pengguna internet paling tinggi di dunia? Jom tengok laporan di bawah.

Gambar di atas di ambil dari Laporan Digital 2018 yang dikeluarkan Hootsuit dan We Are Social.

Laporan berkenaan turut mendedahkan jumlah pengguna Internet meningkat sembilan peratus berbanding tahun lalu, menjadikan Malaysia sebagai negara ke-9 dunia paling aktif di laman sosial.

Malaysia juga berada di tangga ke-5 dunia dari segi pengunaan e-dagang terbanyak, dengan 40 peratus penduduk Malaysia pernah mengadakan transaksi atas talian.

Tengoklah rakyat kita dekat mana sahaja pun akan pegang smartphone. Waktu makan, waktu bersenam, waktu driving bila-bila pun online saja. Tengoklah sehari berapa jam rakyat Malaysia online.

Ya Allah, 8 jam tau purata rakyat Malaysia online setiap hari. Dari situ nampak tak peluang besar kepada peniaga zaman sekarang.

PELUANG BISNES ONLINE SHAKLEE

Haaa sebab tu saya memang suka sangat bisnes SHAKLEE ni. Segalanya di hujung jari saja.

Nak order barang cuma klik saja di website shaklee2u. Lepas buat payment haaa tunggu saja barang sampai rumah. Tak perlu simpan stok, tak perlu nak pos-pos barang.

Mudah sangat.

BAHAN MARKETING TERSEDIA

Lagi seronok bila bisnes dengan SHAKLEE ini sebab bahan marketing semua dah siap tersedia. Tak pening nak buat poster ke apa. Banyak channel yang akan bantu marketing kita.

Youtube Channel SHAKLEE Malaysia :

Facebook Page SHAKLEE Malaysia :

Haaa seronokkan. Mudah bisnes SHAKLEE ni sebab segalanya di hujung jari saja.

KESIMPULAN

Bisnes SHAKLEE ni bukan saja mudah di hujung jari. Malah banyak sangat tawaran dari SHAKLEE yang buat anda tak sanggup lepaskan tawaran ni.

Cash Bonus Unlimited

Car Subsidy Bonus
Percutian Percuma SHAKLEE

Baca sini : Tawaran 3C Daripada SHAKLEE

Haa banyakkan peluang best yang anda baru tahu dari SHAKLEE. So tunggu apa lagi. Jom sertai Team JUTAWAN.

Kita ada 10 Master a.k.a bakal Mentor anda yang dah Result Proven dan yang dah rasa ke semua C yang saya cerita atas tadi. Mari cepat-cepat.

Inilah masanya untuk ubah kehidupan anda kepada yang lebih baik. Hubungi saya

018 388 9039

Atau nak mudah klik saja link whatsapp di bawah

https://kliksini.my/Bisnes-SHAKLEE-

Kami sedia membantu anda mengubah hidup lebih baik.

Sharifah Abdul Samad,

SHAKLEE Supervisor.

Author: Sharifah Samad

2 thoughts on “MUDAHNYA BUAT BISNES DI HUJUNG JARI

Leave a Reply

Your email address will not be published.