KELEBIHAN BISNES SHAKLEE

TIME FREEDOM DENGAN BISNES SHAKLEE

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa!

Ramai orang nak jadi kaya raya, nak hidup mewah, nak rasai financial freedom (kebebasan kewangan). Tapi tahu tak yang financial freedom ni tak ada guna kalau kita tak ada kebebasan masa.

Bukan sikit masyarakat kita sekarang yang sibuk kerja untuk naikkan taraf hidup lebih selesa tetapi terabai banyak benda yang lebih penting.

Pergi kerja sejak subuh gelap, balik kerja dah menjengah jam 10 malam. Anak tak sempat tengok anda pergi kerja dan nak jemput anda pulang kerja.

Anda sendiri pun penat nak layan anak lepas seharian sibuk kerja. Anda rasa hidup anda baik sahaja sehinggalah sampai satu ketika anda sedar bahawa anda telah tersilap langkah.

Anda mula sedih melihat anak anda cari bibik anda apabila mahu tidur dan bukan mencari anda sebagai ibu kandungnya

Anda mula terasa hati apabila anak memberi surat bertulis “I LOVE U NENEK” kerana neneknya yang menjaga makan minum anak anda selama anda sibuk bekerja. Dan kalimat i love u itu tidak langsung anak anda katakan pada anda.

Ketika itu anda mula sedar. Wang tidk dapat membeli kebahagiaan dan tidak dapat mengembalikan masa yang anda terhutang pada anak anda.

Namun perlukah anda tinggal impian untuk anda mengejar financial freedom tersebut? Tidak.

Anda cuma belum menjumpai formula bisnes yang mampu membantu anda capai keduanya sekali iaitu Kebebasan Kewangan dan Kebebasan Masa.

Jom dengar video penuh emosi ini. Anda akan sedar betapa bisnes SHAKLEE bukan saja mampu memberi anda Kebebasan Kewangan malah anda akan mendapat Kebebasan Masa.

Hebat bukan kisah Master Zura Betty ini? Anda mahu mengikut jejak langkah kejayaan beliau? Jom saya ada caranya.

KESIMPULAN

10 Master telah bernaung bersama Team Jutawan untuk membantu lebih ramai orang berjaya ubah hidup mereka. Master Zura Betty juga merupakan salah seorang Master tersebut.

Adakah anda juga bersedia menjadi salah seorang dari insan tersebut?

Mari bersama kami dalam Team Jutawan. Hubungi saya :

018 388 9039

Atau klik saja link whatsapp di bawah ini:

https://kliksini.my/Bisnes-SHAKLEE-

Kami sentiasa sedia membantu anda mencapai kehidupan yang lebih baik.

Sharifah Abdul Samad,

SHAKLEE SUPERVISOR.

You may also like...

22 Comments

  1. cm72imc0srd6706y880klq83f12jf594oeh8685jtmd210li0epx

    1. 051oz5v3axqbd8d0xro2ho0mrtlww6kzjk6ky7eqdrsr8lstht95

  2. lmsedfkp391z0gvcrn7izihob3m57hn9v14o29m79w55ut4685pj

  3. ja8e1910v3u7950964gp09piak7dqvicuv50903j5sd728utreh7

  4. ensz4sinm7d7dnkrl967veaqm8c7n2ov0ww5g3uw9d0bqg871ebn

  5. I’m pretty pleased to uncover this web site. I need to to thank you for ones time for this particularly wonderful read!! I definitely really liked every part of it and i also have you saved as a favorite to check out new information on your website.|

  6. It is appropriate time to make some plans for the long run and it is time to be happy. I’ve learn this publish and if I may just I desire to recommend you few fascinating issues or advice. Maybe you could write next articles regarding this article. I desire to read even more issues approximately it!

  7. With the whole thing which seems to be building throughout this specific subject material, your points of view are somewhat refreshing. Nevertheless, I beg your pardon, because I can not give credence to your entire plan, all be it refreshing none the less. It would seem to us that your comments are actually not completely rationalized and in actuality you are yourself not really wholly convinced of the point. In any case I did take pleasure in examining it.

  8. Great site. Plenty of useful information here. I’m sending it to a few friends ans also sharing in delicious. And certainly, thank you for your sweat!

  9. Heya i am for the primary time here. I came across this board and I in finding It truly useful & it helped me out a lot. I am hoping to present one thing again and help others like you aided me.

  10. you’ve an ideal weblog here! would you like to make some invite posts on my blog?

  11. proxy http
    проверить прокси сервер
    вк вход бесплатно через прокси
    прокси тайланда
    вк прокси
    как поменять прокси
    как получить ip адрес
    прокси сервер для вк
    фригейт для мазилы

  12. 682296 373486I believe this web site contains some very great data for everyone : D. 270994

  13. ch 21 arıza kodu arçelik Eren Bruce arıza kodu silme opel astra h Lacie Moses araç arıza kodu sorgulama Sophia-Rose Penn baymak lectus a arıza kodu Edwin Joyner arıza kodu bulma

  14. 222528 612375Hello there. I required to inquire some thingis this a wordpress website as we are thinking about transferring across to WP. Moreover did you make this theme all by yourself? Cheers. 428622

  15. 212565 586803Its difficult to get knowledgeable people within this subject, nevertheless, you appear to be guess what happens youre dealing with! Thanks 303330

  16. 3 random boy names Derrick Drake what is the most random name Teri Frye destekleri için teşekkürler 2016 random name picker excel Rastgele İsim Oluşturma Adresimize Davetlisiniz…

  17. 455025 830462The posh distributed could be described as distinctive; customers are truly yearning for bags is really a Native aspirations. Which strange surroundings is built that is to market diversity furthermore importance with travel and leisure market trends. hotels unique offers 33947

  18. 802371 644797really good post, i surely genuinely like this amazing web site, keep on it 815622

  19. 894974 884660Oh my goodness! an exceptional post dude. Many thanks Nevertheless We are experiencing dilemma with ur rss . Dont know why Not able to sign up to it. Could there be anybody finding identical rss dilemma? Anyone who knows kindly respond. Thnkx 36121

Leave a Reply to Pablo Klintworth Cancel reply

Your email address will not be published.