KELEBIHAN BUAT BISNES SHAKLEE BERBANDING BISNES LAIN

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Hari ni saya nak kongsi dengan anda semua beza bisnes SHAKLEE dengan bisnes yang lain. Ok sedia? Let’s Go! PERTAMA : Jenama Besar & Diyakini Shaklee sudah 102 tahun di dunia sejak 1915. Jenama yang sangat komited dengan kualiti produk dan usaha untuk ubah kehidupan manusia. Bukan syarikat yang …

BEKERJA TAPI NAK BUAT BISNES. BOLEH KE?

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Kos sara hidup makin meningkat. Gaji pula tak naik-naik. Memcabar betulkan hidup zaman ekonomi sekarang. Sebab itu bagus untuk setiap orang ada satu atau dua side income. Banyak sebenarnya yang boleh kita usahakan jadi side income dan tak ganggu pun kerja asasi kita. Antaranya haa semestinya jadi SHAKLEE Independent …

KENAPA SURI RUMAH WAJIB BUAT BISNES

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Kadang panas tidak sampai ke petang. Begitulah hidup kita terutamanya sebagai seorang isteri. Kita tidak boleh meramal indahnya masa depan tetapi kita boleh bersedia sekiranya apa-apa ujian yang datang. Sebagai seorang wanita di zaman kini, wajib sebenarnya untuk berusaha mencari tambahan pendapatan sendiri kerana ia mampu menjadi tali penyelamat …

KESIHATAN LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE (Part 2)

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Insyallah hari ni saya nak cerita tentang kisah silam saya yang sedih dan sadis. DULU MESTI AMBIL MC SETIAP BULAN, SEKARANG? Saya dulu memang rasa selalu menyusahkan bos kalau kerja 😭 Eya lah tiap bulan mesti akan ada sekeping (paling sikit) sijil sakit sebab demam dan lain-lain. Alahai lemah …

KESIHATAN LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE (Part 1)

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Hari ni saya nak kongsikan satu cerita seram dalam hidup saya. Hehe bukan seram hantu tapi seram bila hampir-hampir Allah tarik nikmat sihat dalam hidup saya masyallah. SUSAH BUANG AIR BESAR, BUANG AIR BESAR BERDARAH & KERISAUAN SEBAGAI KETURUNAN KANSER USUS Saya pernah refer doktor pakar di Hospital tentang …

NAK BUAT SIDE INCOME RM 2000 SEBULAN?

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Hari ni saya nak kongsikan Cara Jana RM2000 Dengan Bisnes Shaklee Melalui Program Jom Detox. Lets go! Bermula bulan Oktober 2019, SHAKLEE buat satu cabaran Prove it, Live It, Share it. Daripada program ni anda bukan saja boleh capai kesihatan yang bagus malah anda mampu jana pendapatan sendiri sehingga …

TIME FREEDOM DENGAN BISNES SHAKLEE

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Ramai orang nak jadi kaya raya, nak hidup mewah, nak rasai financial freedom (kebebasan kewangan). Tapi tahu tak yang financial freedom ni tak ada guna kalau kita tak ada kebebasan masa. Bukan sikit masyarakat kita sekarang yang sibuk kerja untuk naikkan taraf hidup lebih selesa tetapi terabai banyak benda …

MUDAHNYA BUAT BISNES DI HUJUNG JARI

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Anda tahu tak rakyat Malaysia ni antara pengguna internet paling tinggi di dunia? Jom tengok laporan di bawah. Gambar di atas di ambil dari Laporan Digital 2018 yang dikeluarkan Hootsuit dan We Are Social. Laporan berkenaan turut mendedahkan jumlah pengguna Internet meningkat sembilan peratus berbanding tahun lalu, menjadikan Malaysia …

INCENTIVE TRIP SHAKLEE

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Semestinya anda semua dah tahu SHAKLEE tawarkan bukan saja bonus tunai yang hebat malah menawarkan pelbagai lagi ganjaran yang boleh buat anda tergamam antaranya yang akan saya cerita hari ini iaitu PERCUTIAN SECARA PERCUMA! Shaklee incentive trip ni terbahagi kepada 2 iaitu: Shaklee Regional Incentive Trip Shaklee International Incentive …

MENTOR BISNES SAYA

Assalamualaikum hi, salam hebat luar biasa! Kejayaan dan pencapaian yang pernah saya capai dalam bisnes selama ini hasil dari didikan mentor-mentor saya. Mereka memang sangat bersemangat membantu orang lain capai kejayaan seperti mereka juga. Teruja sangat nak buat entri ni sebab ibarat satu penghargaan kepada mentor-mentor saya yang banyak memberi ilmu, sokongan dan panduan dalam …